متن دلخواه شما
سینمای ایران
جمعه 5 مهر 1392 ساعت 19:0 | بازدید : 335 | نوشته ‌شده به دست علی داودی راد | ( نظرات )

دوستان عزیز این وبلاگ به پایان میرسدآرام


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
شنبه 4 خرداد 1392 ساعت 20:9 | بازدید : 1652 | نوشته ‌شده به دست علی داودی راد | ( نظرات )

 

محمدرضا گلزار كجاست؟

10 سال پيش در چنين روزهايي شايعه‌اي در محافل سينمايي دهان به دهان نقل مي‌شد؛ داستان گيتاريست گروه آرين كه با حمايت يك سوپر‌استار ، تجربه سينمايي خود را مي‌خواست آغاز كند.

 

 

از تهيه‌كنندگاني مي‌گفتند كه از شرط‌گذاري سوپراستار معروف براي دادن نقش اول به گيتاريست جوان آرين عصباني بودند و حتي قراردادشان را لغو كرده بودند اما سماجت آن سوپراستار جواب داد و آن گيتاريست جوان و خوش‌قيافه راهي سينما شد؛

اتفاقي كه سينماي تجاري ايران هرگز از آن متضرر نشد. در بهمن سال 81 تماشاگران اولين بار او را در فيلم "شام آخر" فريدون جيراني ديدند.

 

به گزارش ايسنا "كافه سينما" به نقل از روزنامه "هفت صبح" بر مقدمه مطلبي با عنوان "محمدرضا گلزار كجاست؟" افزوده است:

 

در مقابل هانيه توسلي و كتايون رياحي. نامش محمدرضا گلزار بود، با چهره‌اي معصوم كه بلافاصله همراهي تماشاگر را به دست مي‌آورد و بياني متوسط...او جاي خالي سوپر‌استار مرد در سينماي تماشاگرپسند را به سرعت پر كرد؛ كاري كه هيچ‌كس حتي بازيگران ماهرتر و قدرتري مثل فروتن ،عرب‌نيا و رادان نتوانستند انجام دهند. در يك دهه‌اي كه متعاقب شام آخر آمد، نام گلزار همواره مترادف اقبال تماشاگران و موفقيت فيلم در گيشه بود. او يك تنه ميلياردها تومان سود براي سينماي ايران درآمد داشت و البته دستمزدهاي نجومي خودش هم شهره آفاق شده بود؛ مثل (مبلغي) كه براي يك هفته كار در "دموكراسي در روز روشن" گرفت يا دستمزد نجومي‌اش براي بازي در سريال "ساخت ايران". مهندس و گيتاريست سابق‌، بچه محله انديشه عباس‌آباد ،در اين يك دهه، جزيره اطمينان درياي متلاطم سينماي ما بود. جلوتر از مهناز افشار و امين حيايي و الناز شاكردوست.

 

او به ندرت نقش‌آفريني متمايزي انجام داد (به جز بوتيك). به لحاظ هنري برخلاف رادان و فروتن و حامد بهداد و شهاب حسيني كوچكترين جاه‌‌طلبي سينمايي‌اي نداشت. مهناز افشار از يك همبازي مناسب گلزار تا سطح بهترين بازيگران زن سينماي ايران پيش رفت اما گلزار در همان دايره قديم چرخ مي‌زد. شايد تن‌آسا بود...شايد هم سينما دغدغه اصلي‌اش نبود...شايد هم اين تله تهيه‌كننده‌ها بود تا گلزار آن شمايل مردم‌پسند معمول را رها نكند. هرچه بود تماشاگران دوستش داشتند حتي به قيمت اينكه بسياري او را نماد احياي سينماي فارسي مي‌دانستند.

 

اما شايد دوره او هم تمام شده باشد. پس از شكست پروژه سريال شبكه خانگي ساخت ايران ،آخرين فيلم او "تو و من" با يك فروش حقيرانه آخرين نفس‌هايش را در سينماهاي تهران مي‌كشد. با فروش روزانه كمتر از كمدي جنگي ضد گلوله. با فروشي معادل يك دوازدهم كلاه قرمزي در هر روز؛ آن هم در فيلمي كه سازندگانش در همه زمينه‌ها سنگ تمام گذاشته‌اند.

 

از ميكس الناز شاكردوست و بهنوش بختياري گرفته تا غمزه‌هاي گل درشت و كرشمه‌هاي پر آب و تاب و البته فاميل بازي درجه يك ! دوران گلزار تمام شده است؟ پس از يك دهه؟ بازيگر 37 ساله سينماي ما در سني كه همه ستارگان بزرگ تازه قدرت نمايي اصلي‌شان شروع مي‌شود به حاشيه سينما خواهد رفت؟ راستي گلزار الان كجاست؟

 


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
شنبه 4 خرداد 1392 ساعت 20:3 | بازدید : 300 | نوشته ‌شده به دست علی داودی راد | ( نظرات )

عکس های فیلم تلفن همراه رییس جمهور

 

عکس های فیلم تلفن همراه رییس جمهور

 

عکس های فیلم تلفن همراه رییس جمهور

عکس های فیلم تلفن همراه رییس جمهور

عکس های فیلم تلفن همراه رییس جمهور


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
شنبه 4 خرداد 1392 ساعت 20:1 | بازدید : 326 | نوشته ‌شده به دست علی داودی راد | ( نظرات )

آقای الفروایت فیلم : «پوریا پورسرخ» با ابراز خشنودی از حضور در فیلم آقای الف گفت: با بازی در این فیلم توانستم با قضیه مرگ کنار بیایم و به نظرم اگر این فیلم روی یک نفر هم اثر بگذارد ما برده‌ایم.

 

 

به گزارش روایت فیلم به نقل از  خبرگزاری فارس، نشست خبری فیلم  سه‌بعدی «آقای الف» با حضور علی عطشانی کارگردان، پوریا پورسرخ بازیگر، بابک محقق مسئول سه‌بعدی، تهیه‌کننده سعید شریفی‌کیا، تدوین شاهین یارمحمدی، مجری شهیدی‌فر، محمد فضیله فیلم‌بردار در سالن کنفرانس همایش‌های برج میلاد برگزار شد.

بنابر این گزارش، در ابتدای این نشست عطشانی در پاسخ به سئوال شهیدی‌فر مبنی بر اینکه چرا فیلم سه‌بعدی ساختید گفت:  اصولاً اولین کارها سخت هستند و با کمبودهایی مواجه می‌شوند؛ در فیلم «شش نفر زیر باران» نیز چند سکانس به صورت کلیدی کار شد و همیشه به این فکر بودیک که وارد این مقوله شویم.

در ادامه بحث عطشانی درباره اینکه آیا از نمایش راضی بوده است یا خیر اظهار داشت: ما در نمایش فیلم با قطعی تصویر در ۱۰ دقیقه نخست روبرو بودیم این قطهی هیچ ربطی به فیلم نداشت و دستگاه فن سینما سوخت.

وی در ادامه افزود: ما فیلم می‌سازیم تا مخاطب ببیند و راضی باشد اما من هنوز از رضایت و عدم رضایت تماشاگران چیزی دستگیرم نشده اما به نظرم می‌رسد که همه راضی بودند.

در ادامه این جلسه پرسش و پاسخ پوریا پورسرخ در مورد اولین تجربه حضورش در فیلم سه‌بعدی گفت: باید تشکر کنم چرا که ساخت چنین فیلمی کار سختی بود و چنین کارهایی بیشتر با حمایت‌های دولت ساخته می‌شود. پروداکشن‌ها قابل تحسین هستند ما بیشتر دلی کار کردیم و کمتر به دستمزد کار فکر می‌کردیم. در مورد بازیگری نیز باید بگویم تفاوت معناداری بین بازی در این فیلم سه‌بعدی با سایر فیلم‌ها وجود نداشت و تنها مدت زمانی که ما باید راکورد خود را جلوی دوربین حفظ می‌کردیم بیشتر بود و این کار را کمی سخت می‌کرد.

پورسرخ در ادامه صحبت خود ضمن اظهار خشنودی از حضور در این فیلم بیان داشت: این اتفاقی بود که تنها بین من و خدا بود و با وجودی که الان در شرایط مناسبی قرار ندارم اما در اینجا حضور پیدا کردم و از سازندگان این فیلم تشکر می‌کنم.

این بازیگر سینما اظهار داشت: من همواره از شب می‌ترسیدم و از اینکه شب در بهشت‌زهرا(س) باشم نیز ترس داشتم. اما با بازی در این فیلم دیگر از مرگ و شبهای بهشت‌زهرا نمی‌ترسیدم با قضیه مرگ کنار آمدم به نظرم اگر این فیلم بتواند روی یک نفر هم تأثیر بگذارد ما برده‌ایم و روی من یکی تأثیر گذاشته است.

در ادامه برنامه شریفی‌کیا درباره نمایش فیلم اظهار داشت: ما قصد نداریم این فیلم سه‌بعدی را به صورت دوبعدی اکران کنیم.

وی در پاسخ به اینکه چرا به سراغ تهیه فیلم سه‌بعدی رفتیدگفت: در ساخت این فیلم‌نامه یا هیچ فیلم‌نامه دیگر الزامی وجود ندارد ما بایستی ساخت این نوع فیلم را تجربه می‌کردیم و قرعه این کار به نام ما افتاد.

تهیه‌کننده فیلم سینمایی آقای الف اظهار داشت: در این فیلم با سایر فیلم‌ها اختلاف ۳۰ درصدی وجود دارد و تمام مسئولیت‌های سه‌بعدی فیلم از صفر تا ۱۰۰ بر عهده بابک محقق بود.

به گزارش فارس، بابک محقق در ادامه سخنان اظهار داشت: ما سال ۸۵ اولین دستگاه ساخت فیلم سه‌بعدی را ساختیم و توانستیم زمان هر پلان را از یک تا یک‌ساعت و نیم به ۵ تا ۶ دقیقه کاهش دهیم و تنها بحث جابجایی دستگاه به دلیل بزرگ بودن آن کمی مشکل‌ساز شد.

وی در پایان گفت: من ۶ سال منتظر چنین لحظه‌ای بودم و از اینکه کسی جرأت برای تهیه این فیلم ورود پیدا کرد بسیار خوشحالم و هنگام تماشای فیلم فقط لذت بردم.

محمد فضیله نیز گفت: فیلمبرداری این فیلم از کارهایی است که آدم دلش برایش تنگ می‌شود.

یارمحمدی تدوین‌گر این فیلم نیز در ادامه سخنان عوامل اظهار داشت: تدوین این فیلم سه‌بعدی بسیار متفاوت بود و زمانی که راش‌ها به دستم رسید با دنیای متفاوتی روبرو شدم و همیشه صداها را در دو کانال می‌بینیم اما این بار تصویر در دو کانال دیده می‌شد و با وجود اینکه حجم و تدوین این کار طول کشید اما کار راضی‌کننده بود.

وی در پایان گفت: قواعد تدوین این فیلم سه‌بعدی متفاوت بود و باید با احتیاط زیادی کار می‌کردیم تا چشم مخاطب اذیت نشود.

عطشانی در ادامه این جلسه پرسخ و پاسخ عطشانی در پاسخ به این سئوال که چرا بیشتر توجه سازندگان فیلم به مسائل تکنیکی بوده و کمتر به فیلم‌نامه توجه داشتند گفت: ما باید برای ساخت این فیلم سه‌بعدی یا از پروداکشن چشم‌پوشی می‌کردیم یا فیلم‌نامه‌ای با ویژگی‌هایی آقای الف را در نظر می‌گرفتیم در هر صورت من علاقه‌مند به ساخت فیلم با موضوع مرگ هستم و از خداوند به خاطر موفق شدن در ساخت این فیلم سپاسگزارم.

کارگردان فیلم آقای الف در پاسخ به سئوال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه با توجه به داستان فیلم شما چه میزان هزینه برای رفتن خبر فیلمتان در صفحه اول یکی از نشریات صرف کردید گفت: برداشت شما از فیلم اشتباه بوده و من هیچ وقت چنین منظوری نداشتم بلکه این یک روال معمول است که مثلاً وقتی یکی از رسانه‌ها با ما ارتباط دارد ما عکس‌ها یا خبرهای فیلممان را در اختیار آنها قرار دهیم و بعد از آنها بپرسیم که آیا همان عکس و خبر کار می‌شود یا خیر.



:: برچسب‌ها: س مثل سینما , سیما , سینما , سینمای ایران , علی داودی راد , داودی راد , فیلم , فیلم های سینمایی , فیلم های سینما , فیلم های اکران نشده , فیلم اقای الف , فیلم ملکه , اقای الف , فیلم های سینمایی ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
شنبه 4 خرداد 1392 ساعت 19:39 | بازدید : 313 | نوشته ‌شده به دست علی داودی راد | ( نظرات )

 

«ملکه» در سینما سپیده نقد و بررسی می‌شود

چهل و چهارمین نشست باشگاه فیلم فرهنگسرای انقلاب اسلامی روز سی‌ام اردیبهشت با موضوع نقد و نمایش فیلم سینمایی «ملکه» به کارگردانی محمدعلی باشه آهنگر در سینما سپیده برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس، در این نشست که در آستانه سالروز آزادسازی خرمشهر برگزار می‌شود، محمدعلی باشه آهنگر، کارگردان، حمیدرضا آذرنگ، بازیگر، سعید قطبی زاده، کارشناس- مجری و طهماسب صلح جو، منتقد به بررسی این اثر سینمایی می پردازند.

ملکه پنجمین اثر بلند سینمایی باشه آهنگر است که برنده چهار سیمرغ بلورین و کاندیدای سیمرغ در 14 بخش سی امین جشنواره فیلم فجر شده است. حمیدرضا آذرنگ برای بازی در این فیلم کاندیدای سیمرغ بلورین بهترین بازیگری از جشنواره فیلم فجر شد.

فیلم ملکه در دوازدهمین جشنواره فیلم مقاومت نیز در سه بخش به عنوان برترین فیلم مورد تقدیر قرار گرفت. همچنین این فیلم در یازدهمین جشنواره بین المللی فیلم قبرس نیز مورد تقدیر قرار گرفت و توانست‌ برنده جایزه ویژه هیئت داوران دانشجویان شود.

فیلم سینمایی«ملکه»، روایت دیده‌بانی در پالایشگاه نفت آبادان است که با نگاهی خاص به موضوع جنگ و وقایع آن می‌پردازد. در این اثر بلند سینمایی میلاد کی مرام، حمیدرضا آذرنگ، مهدی سلطانی، حسین باشه آهنگر و مصطفی زمانی به ایفای نقش می‌پردازند.

نمایش و نقد فیلم ملکه دوشنبه 30 اردیبهشت ساعت 16 در  سینما سپیده برگزار می‌شود.

انتهای پیام/ک

 



:: برچسب‌ها: س مثل سینما , سیما , سینما , سینمای ایران , علی داودی راد , داودی راد , فیلم , فیلم های سینمایی , فیلم های سینما , فیلم های اکران نشده , اصغر فرهادی , فیلم اصغر فرهادی , فیلم جدید اصغر فرهادی , فیلم اقای الف , اقای الف , فیلم ملکه , فیلم های سینمایی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
پنج شنبه 19 ارديبهشت 1392 ساعت 20:13 | بازدید : 360 | نوشته ‌شده به دست علی داودی راد | ( نظرات )


سینمای ما- در پی انتشار اسامی اعضاء شورای پروانه ساخت فیلم‌سازی، رییس کانون کارگردان سینمای ایران تاکید کرد که همچنان این کانون در این شورا نماینده‌ای ندارد. همایون اسعدیان رییس کانون کارگردانان سینمای ایران توضیح داد: طبق توافقی که از سال‌ها قبل وجود داشت، همیشه دو نفر از طرف خانه سینما به شورای پروانه ساخت معرفی می‌شدند که در واقع این دو نفر از سوی کانون کارگردانان و تهیه‌کنندگان معرفی می‌شدند. بر این اساس علیرضا رئیسیان، محمدرضا هنرمند و عبدالحسن برزیده به نمایندگی از کانون کارگردانان و رسول صدرعاملی و منوچهر شاهسواری از طرف کانون تهیه‌کنندگان در دوره‌های مختلف در این شورا حضور داشتند.

اسعدیان ادامه داد: از ابتدا قصد بر این بود که این افراد به عنوان اشخاص مطلع نسبت به کسانی که در حوزه تهیه‌کنندگی و کارگردانی کار میکنند، حضور داشته باشند که اتفاقا حضور پررنگی هم داشتند به طوری که در مواقع لزوم حمایت می‌کردند و زمانی هم که یک نفر به عنوان تهیه‌کننده و کارگردان فیلمی معرفی می‌شد و شرایط لازم را نداشت، موضوع را مدیریت می‌کردند.

وی یادآور شد: طی یکی، دو سال گذشته ابتدا نمایندگان خانه سینما از این شورا حذف شدند و بعد هم چون طبق آیین‌نامه باید تهیه‌کننده و کارگردانی حضور می‌داشت، گفتند خودمان یک تهیه‌کننده و یک کارگردان را انتخاب می‌کنیم. وقتی هم اسامی این شورا را خواندم باعث تعجبم شد!

کارگردان «بوسیدن روی ماه» تاکید کرد: آخرین فردی که از طرف کانون کارگردانان در شورای پروانه ساخت حضور داشت، عبدالحسن برزیده بود که او هم با مطرح شدن تئوری ریل‌گذاری‌، ماندن در این شورا را بی‌فایده دانست.
در دو، سه سال اخیر و پیش از تعطیلی خانه سینما، بحث معرفی نماینده خانه سینما به وزارت ارشاد، یکی از بحث‌های چالشی میان سازمان سینمایی و هیات مدیره‌ی این تشکل صنفی بود و پس از تعطیلی خانه سینما هم این بحث در ماجرای تعطیلی گم شد.

شورای پروانه ساخت از چه افرادی تشکیل شده است؟ پاسخ به این پرسش خیلی راحت نیست؛ چون معاونت‌های سینمایی دور‌ه‌های مختلف، اکثرا به بیان نام اعضای این شورا علاقه‌ای ندارند چرا که معتقدند ممکن است با معرفی آن‌ها، سیل درخواست‌ها به‌سوی‌شان روان شود. این بی‌میلی نسبت به اعلام اسامی به‌شکلی پیش رفته که گویی نام اعضای شورا در آیین‌نامه وزارت ارشاد محرمانه است!

بخش سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مدتی است که در پی انتشار اسامی اعضای شورای پروانه ساخت و نمایش سازمان سینمایی است، چرا که معتقدیم رسانه‌ها و سینماگران و سایر علاقمندان به این حوزه، حق دارند بدانند مجوز‌های مربوط به فیلم‌های سینمایی از سوی چه افرادی صادر می‌شود، گرچه ممکن است بسیاری از سینماگران،‌ در نهان از تعدادی از این اسامی آگاه باشند.

خبرنگار ایسنا، پس از آنکه تاییدیه حضور افراد حاضر در جلسات شورای پروانه ساخت را از سینماگران و مطلعان مختلف گرفت، اکنون اقدام به انتشار اسامی می‌کند.

نکته قابل توجه در اسامی زیر، ترکیب اعضای حاضر در جلسات است که به سمت مدیران دولتی چرخش دارد. پیش از مطالعه ادامه این گزارش، ذکر این نکته لازم است که جهانگیر الماسی که مشغول ساخت فیلم «رنج و سرمستی» شده، مدتی است که در جلسات شورای پروانه ساخت حاضر نمی‌شود و طبیعتا جای او به یکی دیگر از حاضران داده شده است:


××× عباس بابویهی:

شاید تا دو سال قبل، نام «عباس بابویهی» برای فیلمسازانی که سابقه فعالیت در تلویزیون را داشتند، خیلی آشناتر از سینمایی‌ها بود، چرا که او در کل دوران فعالیتش در سال‌های پس از انقلاب، تنها یک فیلم با نام «دشمن» (1374) را کارگردانی و تهیه کرده و سایر فعالیت‌های سینمایی‌اش به دستیار کارگردانی در 3 فیلم خلاصه می‌شود.

او البته چندین برابر فیلمسازی، مسئولیت‌های مرتبط با این حوزه داشته است که از جمله آن‌ها می‌توان به مشاور اجرایی مدیران چند واحد صدا و سیما (مانند آرشیو، سپاه، دوبلاژ)، مشاور معاونت پشتیبانی صدا و سیما، عضویت در شورای فیلمخانه ملی ایران، مشاور رئیس مرکز موسیقی و نماینده رئیس مرکز در شورای موسیقی کشور، مسئولیت جانشینی رئیس مرکز ایرانیان خارج از کشور، کارشناس قضایی فیلم و سینما و تلویزیون و عکس، عضو و مشاور کمیسیون تعیین سیاست‌های راهبردی مبارزه با مواد مخدر، عضو و دبیر هیأت ساماندهی صنوف سینمایی و... اشاره کرد.

او همچنین رییس‌ هیات بررسی پرونده شکایت از فرج‌الله سلحشور برای اتهام سرقت ادبی در پروژه «یوسف پیامبر (ص)» از سوی دادگاه کارکنان دولت بود.

بابویهی که 18 سال است پشت دوربین نرفته، در دو سال گذشته به‌عنوان یکی از منتقدان ساختار و هیات‌مدیره دوره اخیر خانه سینما مطرح و در سخنانی درباره یکی از اقدامات آن‌ها گفته بود: «اگر همان‌گونه که خودشان ادعا می‌کنند، آگاهانه درباره این موضوع عمل کرده‌اند، باید بدانند افرادی که این تصمیم را گرفته‌اند هیچ وقت نمی‌توانند گناه ضربات به سینمای ایران را از دوش خودشان بردارند».

او که خود عضوی از کانون کارگردانان خانه سینما بود و با تشکیل اتحادیه تهیه‌کنندگان توسط وزارت ارشاد به عضویت آن تشکل درآمد، در ماه‌های گذشته به عنوان یکی از نمایندگان وزارت ارشاد به کمیته اصلاح اساسنامه خانه سینما پیوست و در یکی دو مورد، حضور او حواشی پررنگی را در این‌زمینه ایجاد کرد که از آن جمله می‌توان به یادداشت تند و تیزش در انتقاد به فقدان اجماع نمایندگان اصلاح اساسنامه خانه سینما برای گنجاندن پسوند «جمهوری اسلامی» به‌دنبال نام «خانه سینما» و همچنین انتساب مسعود جعفری جوزانی (یکی از اعضای کمیته) به اسفندیار رحیم‌مشایی اشاره کرد.

بابویهی که اکنون به عنوان یک عضو حقیقی در شورای پروانه ساخت حضور دارد، البته در تنها فیلمی که به نام «دشمن» در تمام این سال‌ها ساخته، نویسندگی، کارگردانی، تهیه کنندگی و حتی مسئولیت روابط عمومی را نیز برعهده داشته است.

××× مهدی سجاده‌چی:

سینماگران مهدی سجاده‌چی را به‌عنوان یکی از فیلمنامه‌نویسان باسابقه می‌شناسند. این فیلمنامه‌نویس 52 ساله یکی از منتقدان برخی از فعالیت‌های خانه سینما بود.

سجاده‌چی که خود را مطلع‌ترین فرد درباره مشکلات فیلمنامه در سینما و تلویزیون ایران می‌داند، سال گذشته با همیاری تعدادی از همکاران خود، ضمن انشعاب از کانون فیلمنامه‌نویسان خانه سینما، کانونی جدید را در وزارت ارشاد ثبت کرده و به‌جمع صنوف قانونی سینمای ایران پیوستند. او در روز‌های پایانی سال گذشته به عنوان رییس‌ کانون جدیدالتاسیس فیلمنامه‌نویسان انتخاب شد.

مهدی سجاده‌چی تاکنون مشاور فیلمنامه «آژانس شیشه‌ای» و «برج مینو» ابراهیم حاتمی‌کیا، «هبوط» احمدرضا معتمدی، فیلمنامه‌نویس فیلم‌هایی مانند «روز سوم» عبدالحسین لطیفی، «مرد نامرئی» فریال بهزاد، «پاتال و آرزو‌های کوچک» مسعود کرامتی و بازنویس فیلمنامه «گام‌های شیدایی» حمید بهمنی بوده است. او همچنین فیلمنامه سریال‌ «شهریار» کمال تبریزی را نوشته و بازنویسی سریال «معمای شاه» را هم برعهده داشته است.

××× جمال شورجه:

جمال شورجه

بسیاری جمال شورجه را یکی از فیلمسازان آرام، بی‌حاشیه و آرمان‌گرای سینمای ایران می‌دانند که در یک‌سال گذشته، کمی از بی‌حاشیه بودنِ خود فاصله گرفته است.

شورجه اگرچه یکی از منتقدان سرسخت خانه سینما محسوب می‌شود اما خصوصیات اخلاقی او سبب شده است که مخالفانِ نظراتش علی‌رغم انتقاد به برخی از سخنان وی، کمابیش احترامش را نگه دارند. او در موضوع خانه سینما، چندین‌بار این تشکل را با عنوان «خانه منحله سینما» نام‌برد و در ماه‌های اخیر هم از سوی وزارت ارشاد به عنوان یکی از اعضای کمیته اصلاح اساسنامه این تشکل انتخاب شده بود.

او همچنین دو سال قبل به عنوان یکی از اعضای حقیقی شورای عالی سینما انتخاب شد اما پس از مدتی و در برهه‌ای خاص از نظر سیاسی، در انتقاد به حضور برخی مقامات در جلسات این شورا، از سمت خود استعفا کرد؛ استعفایی که پذیرفته نشد و او با رایزنی‌های جواد شمقدری، محسن علی‌اکبری و چند نفر دیگر به جلسات شورا بازگشت و دیگر انتقادی در این زمینه مطرح نکرد.

شورجه در دو دوره گذشته جشنواره فیلم فجر، به عنوان داور بخش سینمای ایران فعالیت می‌کرد و در دوره اخیر انتقادهایی را نسبت به داوری ساختارنگر این رویداد سینمایی که در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار می‌شود، مطرح کرد. او همچنین در مساله میان حوزه هنری و سازمان سینمایی، چند اظهارنظر رسمی و غیررسمی به‌نفع سازمان سینمایی داشت.

در کل می‌توان گفت، جمال شورجه که آخرین اثر سینمایی‌اش در مقام کارگردان، فیلمی درباره مقاومت 33 روزه حزب‌الله لبنان دربرابر ارتش رژیم صهیونیستی بوده، در دو سه سال گذشته خیلی جدی‌تر وارد مباحث رسانه‌ای مربوط به سینما شده است که علاوه بر مواردی که پیش‌تر گفته شد، انتقاد تلویحی از برخی ائمه‌جمعه درباره نگاه یک‌سویه به برخی فیلم‌های سینمای ایران، انتقاد از دخالت نیروی انتظامی و حوزه هنری در امور سینما، حمایت جدی از وزیر ارشاد برای تحریم اسکار 2013 و... اشاره کرد.

فیلم‌های «33 روز»، «باشگاه سری»، «دایره سرخ»، «حماسه مجنون» و «شب دهم» از جمله آثار شورجه در مقام کارگردان هستند. او همچنین مشاوره کارگردانی در پروژه‌های «فرزند خاک»، «یوسف پیامبر (ص)» (سریال تلویزیونی) و «بالاتر از خطر» را برعهده داشته و در کارنامه‌ کاری‌اش تهیه‌کنندگی فیلم سینمایی «نفوذی» نیز دیده می‌شود. او اکنون در تدارک ساخت یک سریال تلویزیونی با موضوع شهید بروجردی و یک فیلم‌سینمایی پرهزینه و بین‌المللی با محوریت شیخ احمد قمی است.

×××‌ جهانگیر الماسی:

الماسی از بازیگران ایرانی است که از 6 سال قبل تاکنون دیگر در فیلمی بازی نکرده و این روز‌ها در حال کارگردانی اولین فیلم سینمایی‌اش به‌نام «رنج و سرمستی» است که گفته می‌شود از پروژه‌های شاخص و تقریبا پرهزینه سازمان سینمایی است.

الماسی که پیش از انقلاب مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته حقوق و روابط بین‌الملل گرفته بود، بازیگری در سینما را از سال 1363 و با بازی در فیلم «ریشه در خون» آغاز کرد و در مدت 30 سال فعالیت خود در فیلم‌های شاخصی مانند «تنوره دیو» و «شبح کژدم» کیانوش عیاری، «ویزا» بهرام ری‌پور، «محموله» سیروس الوند، «لنگرگاه» کیومرث پوراحمد، «تفنگ‌های سحرگاه» بهروز افخمی، «آذرخش» احمدرضا درویش، «صنوبر» مجتبی راعی و «کمیته مجازات» علی حاتمی به‌ایفای نقش پرداخت. او همچنین سابقه تدریس در دانشگاه و مدارس و عضویت در کمیته‌های انتخاب و داوری چندین جشنواره از جمله فجر و یونیکا (1994) را در کارنامه دارد.

الماسی که از او به عنوان یکی از یاران جواد شمقدری نام‌برده می‌شود، این‌روزها در حال ساخت «رنج و سرمستی» درباره تبعات جنگ تحمیلی است و این شانس را داشته که محمود احمدی‌نژاد از پشت صحنه فیلمش بازدید کند.

او یکی از منتقدان مطرح شدن مساله فساد در سینما توسط رسانه‌ها بود و می‌گفت که طرح این موضوع «تاثیر ناصوابی» در سینمای ایران داشته و «محصولی که در نهایت درو می شود تخریب مدیریت یک گروه است».

اگرچه از جهانگیر الماسی به‌عنوان یکی از اعضای شورای پروانه ساخت سازمان سینمایی نام‌ برده می‌شود، اما پیگیری‌های خبرنگار ایسنا نشان می‌دهد که او به‌دلیل ساخت نخستین فیلم سینمایی‌اش در مقام کارگردان، چندی است در جلسات این شورا حضور پیدا نمی‌کند.

به گزارش ایسنا، اما در میان افراد حاضر در جلسه شورای پروانه ساخت، نام چند مدیر سینمایی هم دیده می‌شود که البته تعدادی از آن‌ها، سابقه کارگردانی، نویسندگی یا تهیه‌ فیلم را دارند:

×××‌ شفیع آقامحمدیان:

شفیع آقامحمدیان یکی از مدیرانی است که تقریبا همه سینماگران از حضور او در شورای پروانه ساخت خبر دارند. سازمان تحت مدیریت او، تا اواخر سال قبل مسئولیت پشتیبانی مالی از پروژه کارگردانان اول سینمای ایران را برعهده داشت و طبیعی است که نظراتش در این شورا می‌تواند مهم تلقی شود.

در کارنامه کاری آقامحمدیان که چهار سال است مدیریت مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی را برعهده دارد، کارگردانی 6 فیلم سینمایی بین سال‌های 72 تا 78، نویسندگی سه فیلم و بازیگری در یک فیلم سینمایی دیده می‌شود. او همچنین 20 فیلم کوتاه خبری و مستند ساخته است. آقامحمدیان در حیطه اجرایی نیز مسئولیت‌هایی را در شبکه قرآن سیما و گروه مستند سیما داشته است.

در حال حاضر، فیلم سینمایی جنجالی «لاله» به کارگردانی اسی نیک‌نژاد، با حمایت وی در حال ساخت است.

××× جلیل عرفان‌منش:

گفته می‌شود در تمامی دوره‌ها از جمله دوره معاونت علیرضا سجاد‌پور در سازمان سینمایی، مدیرکل اداره نظارت، عضوی از شورای پروانه ساخت بوده است. با توجه به اینکه بسیاری از مسئولیت‌های اداره‌کل مذکور به معاونت آثار سازمان سینمایی منتقل شده است، حضور مدیر آن نیز در جلسات شورای پروانه ساخت و احتمالا نمایش بدیهی است.

«دکتر جلیل عرفان‌منش» که در ساختار جدید سازمان سینمایی کشور، به مسئولیت معاونت آثار این سازمان منصوب شده و اکنون یکی از اعضای شورای پروانه ساخت و احتمالا نمایش است، پیش‌تر نگارش چندین فیلمنامه از جمله سینمایی «روز موعود»، سریال «آفتاب و زمین»، «مسافر زمان»، مستند داستانی «روایت انقلاب»، مجموعه مستندهای «سرزمین خاکستری»، «حدیث بیداری»، انیمیشن سینمایی «پا به پای آفتاب» را برعهده داشته است.

او همچنین به‌واسطه مدرک دکتری‌اش در رشته پژوهش هنر، دانشگاه سوره شعبه شیراز را تاسیس کرد و علاوه بر ریاست، در این ‌دانشگاه تدریس می‌کرد. مدیریت گروه تاریخ و مناسبت‌های شبکه دو سیما در سال‌های ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۷ و عضویت در کمیته فرهنگ و تمدن شورای عالی انقلاب اسلامی از سال ۱۳۸۶ تا ۱۳۸۹ به همراه تالیف چند کتاب از دیگر فعالیت‌های این مدیر سینمایی بوده است.

عرفان‌منش شخصیتی آرام دارد و به‌شدت سعی می‌کند از حواشی سینمایی دوری کند. شاید بتوان جدی‌ترین فعالیت غیراجرایی سینمایی یکی دو سال اخیر وی را بازنویسی فیلمنامه پروژه جنجالی و پرهزینه «لاله» دانست.

××× حبیب‌الله بهمنی:

کارگردانی «سیب‌ و سلما» جدی‌ترین فعالیت سال‌های اخیر حبیب‌الله بهمنی است. او سال قبل به جمع مدیران سینمایی پیوست و با حکم عرفان‌منش به سرپرستی اداره کل توسعه آثار سینمایی سازمان سینمایی منصوب شد.

بهمنی که مدرک کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی دارد، با بازی در فیلم سینمایی «وصل نیکان» ساخته ابراهیم حاتمی‌کیا به دنیای حرفه‌ای سینما وارد شد و در ادامه به فیلمنامه‌نویسی و کارگردانی سینما و تهیه‌کنندگی روی آورد. فعالیت مطبوعاتی، تدریس رشته سینما و همچنین مدیریت گروه سینمایی دانشگاه سوره، بخش دیگری از فعالیت های وی به شمار می‌آید.

بهمنی در سال‌های قبل، کارگردانی در هفت فیلم سینمایی‌ را برعهده داشته که از جمله آن می‌توان به «سیب و سلما»، «لوح فشرده»، «زندانی 707» و... اشاره کرد. او همچنین نویسندگی و بازیگری 5 فیلم، سرمایه‌گذاری دو فیلم و تهیه‌کنندگی دو فیلم سینمایی را برعهده داشته است.

حبیب‌الله بهمنی به همراه برادرش حمید که اکنون مدیرعامل موسسه فرهنگی شهید آوینی است، جزو موافقان سیاست‌های جواد شمقدری در سازمان سینمایی محسوب می‌شوند.

××× پرویز فارسیجانی:

«دکتر پرویز فارسیجانی» از مدیرانی است که در ساختار جدید سازمان سینمایی کشور، از سوی جلیل عرفان‌منش به مدیریت اداره‌کل مطالعات و توسعه دانش و مهارت‌های سینمایی این معاونت منصوب شد. جست‌وجوی نام وی در فضای مجازی، منتج به اطلاعات زیادی درباره وی نمی‌شود.

براساس اطلاعات منتشر شده در فضای مجازی، فارسیجانی که گویا از سازمان صدا و سیما در سازمان سینمایی وزارت ارشاد مامور شده است، مدرک دکتری علوم اسلامی و الهیات از دانشگاه بین‌المللی علوم اسلامی لندن را دارد و پیش از این مدیر کل پژوهش و آموزش سیما بوده است. دبیری شورای معارف سیما و همچنین مسئولیت معاونت ارتباطات و امور بین‌الملل انجمن آثار و مفاخر فرهنگی کشور از دیگر فعالیت‌های وی ذکر شده است.

گفته می‌شود، او نیز یکی از اعضای شورای پروانه ساخت سازمان سینمایی کشور است.

××× عبدالله قندهاری:

قندهاری در ساختار جدید سازمان سینمایی به عنوان دبیر شورا‌های پروانه ساخت و نمایش فعالیت می‌کند. وی اگرچه در تمامی جلسات این دو شورا حضور دارد اما حق رأی نداشته و احتمالا بیشتر وظیفه مدیریت جلسات و همچنین مشاوره را برعهده دارد.

جست‌وجوی نام قندهاری در فضای مجازی، اطلاعات زیادی را درباره فعالیت‌های پیشین او به‌دست نمی‌دهد و تنها دبیری شوراهای پروانه ساخت و نمایش و همچنین ریاست اداره تولید و نمایش سینمای حرفه‌ای در ساختار قدیم معاونت سینمایی از مسئولیت‌های قبلی‌اش ذکر شده است. البته سایت مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، مدیریت تولید مستند «فکه معبری به آسمان» را نیز از فعالیت‌های وی برشمرده است.

تهیه و تنظیم گزارش: سیدمحمد صادق لواسانی

 
منبع : ایسنا



:: برچسب‌ها: س مثل سینما , سیما , سینما , سینمای ایران , علی داودی راد , داودی راد , فیلم , فیلم های سینمایی , فیلم های سینما , فیلم های اکران نشده , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
سه شنبه 10 ارديبهشت 1392 ساعت 20:22 | بازدید : 413 | نوشته ‌شده به دست علی داودی راد | ( نظرات )


سینمای ما- فیلم‌های سینمایی «آقای الف» و «ملکه» از چهارشنبه 11 اردیبهشت‌ و «چه خوبه که برگشتی» از اواسط خرداد اکران می‌شوند. حبیت کاوش سخنگوی شورای صنفی نمایش درباره‌ی مصوبات جلسه‌ی اخیر این شورا بیان کرد: در این جلسه مقرر شد که فیلم سینمایی «ملکه» از چهارشنبه به جای «تهران 1500» در گروه «استقلال» روی پرده برود.

وی ادامه داد: همچنین قرارداد فیلم سینمایی «چه خوبه که برگشتی» به کارگردانی داریوش مهرجویی برای اکران پس از فیلم «ملکه» در گروه «استقلال» ثبت شد.

کاوش همچنین از اکران فیلم سه بعدی «آقای الف» در سینماهای آزاد خبر داد و گفت: مقرر شد این فیلم سینمایی به کارگردانی علی عطشانی به صورت آزاد در سانس فوق‌العاده سینما «آزادی»، سانس فوق‌العاده سینما «فرهنگ»، سانس‌های تالار«ایوان شمس» و همچنین در هر سینمایی که صاحبان فیلم بتوانند با آن قرارداد ببنند، اکران شود.

 



:: برچسب‌ها: س مثل سینما , سیما , سینما , سینمای ایران , علی داودی راد , داودی راد , فیلم , فیلم های سینمایی , فیلم های سینما , فیلم های اکران نشده , فیلم اقای الف , فیلم ملکه ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
سه شنبه 10 ارديبهشت 1392 ساعت 20:21 | بازدید : 373 | نوشته ‌شده به دست علی داودی راد | ( نظرات )


سینمای ما- ماهنامه 24 نوشت راجر ایبرت در 46 سال فعالیتش 7202 ریویو نوشت و با اینکه منتقد مهربانی تلقی می‌شد، نزدیک 40 فیلم از تعداد نتوانستند حتی نیم‌ستاره از او دریافت کنند. برش‌های زیر از میان نقدهای منفی و بعضاً ویرانگر او در این سال‌ها انتخاب شده‌اند که شم طنز او به‌ خوبی نشان می‌دهند.

- هر چقدر هم که برای ورود به سالن پول داده‌ باشید بیرون زدن از سالن، بیشتر می‌ارزد (درباره «آرماگدون»)
- «آقای ماگو» به طرزی ماورایی بد است. مرزهای عادی بد بودن را می‌نوردد، چنان که عقاب قلمرو پرواز را می‌گسترد.
- طبق تبلیغات فیلم، «مستقیم به جهنم» در سه هفته و با بودجه ناچیز یک میلیون دلار فیلمبرداری شده، اما بیشتر شبیه فیلمی است که در یک هفته و با کارت اعتباری کاکس (کارگردان فیلم) ساخته شده است.
- می‌دانستید که اگر نوع خاصی از کرم، عبور از هزار تو را یاد بگیرد و بعد شما این کرم را چرخ کنید و بدهید بقیه‌ کرم‌ها بخورند، آنها هم می‌توانند در اولین تلاش، از همان هزار تو بگذارند؟ این یکی از مرواریدهای دانش موجود در فیلم «اشباح« است. فیلمی براساس رمان پرفروش دین‌کونتز که ظاهراً با چرخ کردن بقیه‌ فیلم‌ها و خوراندنشان به این یکی ساخته شده.
-یادتان هست که خیلی از منتقدان، بازی استیو مارتین در عوضی را ستودند. اما وقتی شروع کرد عادی‌تر و آدم‌وارتر بازی کند، شما بیشتر دوستش داشتید؟ خب شما اصلاً کاندیدای خوبی برای تماشای «ایس‌ونچورا: کارآگاه حیوانات» نیستید.
- به من گفته‌اند در ساخت «آپارتمان جو» از پنج‌هزار سوسک استفاده شده. افسرده‌کننده است، اما نه به اندازه این خبر که هیچ‌کدام از سوسک‌ها در حین تولید آسیبی ندیده‌اند.
- فیلم در شهر مختلف در اکران کالت نصفه‌شب به نمایش درمی‌آید. نصفه‌شب به اندازه کافی دیر نیست (درباره‌ فیلم «ماورا»)

- Hellbound: Hellraiser II فیلم ایده‌آلی است برای تماشاگر کم‌سلیقه و بی‌حوصله که فقط می‌خواهد هزازگاه نگاهی به پرده سینما بیندازد. برای اینکه مطمئن شود چیزی همچنان دارد اتفاق می‌افتد. اگر در این توصیف می‌گنجید احتمالاً به اینجای متن نرسیده‌اید، اما به جهنم، ما اینجا به ارائه سرویس کامل در صنعت ریویو اعتقاد داریم. قابلی ندارد.
- شاید 200 تا سیگار دیگر می‌توانست کارساز باشد؛ سرفه کردن بهتر از بعضی از این دیالوگ‌هاست (درباره‌ فیلم «200 سیگار»)
- آدم عبوس بی شعوری که انگار دارد در بازی پانتومیم، لئوناردو دی‌کاپریو را اجرا می‌کند (در توصیف یکی از شخصیت‌های فیلم «ماری، اهل خلیج‌فرشته‌ها»)
- از اقبال بلند من، روزی که رفتم فیلم را ببینم، حقله‌ سومش گم شده بود. دو روز بعد دوباره رفتم به اتاق نمایش که حلقه‌ گم شده را ببینم به بدی بقیه‌اش بود اما هیچ چیز نمی‌توانست این فیلم را نجات بدهد. همان‌طور که همکارم جین سیسکل گفته: «اگر حلقه‌ سوم، راش‌های گم شده‌ «آمبرسون‌های باشکوه» اورسن ولز هم می‌بود فرقی به حال فیلم نمی‌کرد» (درباره «سرخ‌پوست کوچک شهر بزرگ»)
- دیدن «گودزیلا» در کاخ جشنواره کن مثل شرکت در مناسکی شیطانی در کلیسای سن‌پیتر است (گودزیلا شخصیتی به اسم شهردار ایبرت داشت با مشاوری به اسم جین که ایبرت درباره‌شان نوشت: «این شخصیت‌ها واکنش امریش و دولین به ریویوهای برنامه‌ سیسکل و ایبرت درباره‌ی فیلم‌های قبلی‌شان («استارگیت» و «روز استقلال» بود) اما آن‌ها راحت ولمان کردند. من انتظار داشتم گودزیلا مثل سوسک لهم کند.»
- من از این فیلم متنفرم. از آن متنفرِ، متنفرِ متنفرِ متنفرِ متنفرِ متنفرِم از تک‌تک لحظات سفیهانه‌ احمقانه‌ پوچِ موهنش . متنفر از توهینی که با پیش فرض سرگرم کننده بودن فیلم به مخاطب می‌کند (درباره «نورث»)
- شک دارم هیچ کدام از عوامل فیلم متعجب یا ناامید شوند اگر ببینند تماشاگران دارند بالا می‌آورند یا فرار می‌کنند. (درباره بازسازی «کشتار با اره برقی در تگزاس»)

 
منبع : ماهنامه سینمایی 24 همشهری - خبر آنلاین



:: برچسب‌ها: س مثل سینما , سیما , سینما , سینمای ایران , علی داودی راد , داودی راد , فیلم , فیلم های سینمایی , فیلم های سینما , فیلم های اکران نشده , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
سه شنبه 10 ارديبهشت 1392 ساعت 20:20 | بازدید : 726 | نوشته ‌شده به دست علی داودی راد | ( نظرات )


سینمای ما- سایت "سینماپرس" خبر داد که جان استوارت سرانجام می‌خواهد اولین فیلمش را کارگردانی کند. «گلاب» نام فیلمی است که فیلمنامه آن هم توسط خود استوارت براساس رمان «...بعد آن‌ها به دنبال من آمدند» به قلم مازیار بهاری نوشته می‌شود. ماجرای کتاب، خاطرات 118 روز زندان خبرنگار بی‌بی‌سی، مازیار بهاری است که سال 88 به ایران آمده بود. او که در مصاحبه‌اش با پرس‌تی‌وی اعتراف کرد که خبرنگاران غربی برای جاسوسی کار می کنند و او هم به دنبال تحقق یک انقلاب رنگی بوده، پس از آزادی از زندان و گریختن از کشور اعترافاتش را پس گرفت و کتاب «...بعد آن‌ها به دنبال من آمدند» را نوشت. این کتاب داستان او را روایت می کند، در حالی که نامزد حامله‌اش پائولا را در لندن گذاشته و به ایران آمده و در سال 88 به زندان اوین می‌افتد و 118 روز در آن به سر می‌برد. «گلاب» هم لقبی است که او به زندانبانش داده. ظاهرا او از روی بوی گلاب زندانبانش را می‌شناخت.

ساخت این فیلم از ماه ژوئن یا ژوئیه سال جاری آغاز می‌شود و قرار است سال 2014 اکران شود و پیمان معادی بازی در نقش مازیار بهاری در فیلم «گلاب» به کارگردانی جان استوارت مجری سرشناس آمریکایی را که برنده 18 جایزه امی شده، قبول نکرد.

جی‌جی پریتزکر که تهیه‌کننده فیلم‌های مهمی چون «درایو» و «لانه خرگوش» است، به همراهی اسکات رادین تهیه‌کننده مطرح و برنده اسکار فیلم‌های کارگردانان هالیوود، برادران کوئن و خود جان استوارت تهیه‌کنندگان این پروژه هستند. رادین همین‌طور سابقه تهیه فیلم‌هایی چون «شبکه اجتماعی» و «دختری با خالکوبی اژدها» از دیوید فینچر، «خون به پا می‌شود» از پل تامس اندرسون، «امپراطور طلوع ماه» از وس اندرسون و «اسلیپی هالو» از تیم برتون و فیلم‌های متعددی از برادران کوئن را در کارنامه خود دارد.

 
منبع : خبرگزاری سینمای ایران



:: برچسب‌ها: س مثل سینما , سیما , سینما , سینمای ایران , علی داودی راد , داودی راد , فیلم , فیلم های سینمایی , فیلم های سینما , فیلم های اکران نشده , فیلم گلاب ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
سه شنبه 10 ارديبهشت 1392 ساعت 20:14 | بازدید : 825 | نوشته ‌شده به دست علی داودی راد | ( نظرات )

فیلم زن مرد زندگی

13911011000051 PhotoL
فیلم سینمایی «زن مرد زندگی» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی مهدی ودادی فرم حضور در جشنواره سی و یکم فیلم فجر را پر کرده است.

بنابراین گزارش، در خلاصه داستان این فیلم آمده است:

«فرهاد» در پنجمین سالگرد ازدواجش تصمیم می‌گیرد، همسرش لیلی را ترک کند، این تصمیم «فرهاد» حوادثی را به همراه دارد و ....
13911011000046 PhotoL

«لیلا اوتادی»، «امیر حسین رستمی»، «سحر قریشی»، «نیما شاهرخ شاهی»، «شراره سلیم بیات» و «سمیه برجی» در این فیلم به ایفای نقش پرداخته‌اند.

عوامل این فیلم عبارتند از:

نویسنده: زامیاد سعدوندیان، تهیه‌کننده و کارگردان: مهدی ودادی،

سرمایه‌گذار: عادل سنجانی، مجری طرح: سید رضا دوشیری، مدیر تولید: داود طامهری،مدیر فیلمبرداری: فرشاد گل‌سفیدی، صدابردار: علی کیان ارثی، طراح گریم: بیتا آریا، طراح صحنه ولباس: رامین غفوری، عکاس: مهرداد امینی،برنامه‌ریز و دستیار اول کارگردان: امیر علی قنبری، تدوین: امیر ادیب‌پرور، صداگذار: نادر بادامچی،
13911011000049 PhotoL

میکس: حیدر نجفی،با تشکر از ایرج شهزادی و موزیک: فرزین قره گوزلو.

«مهدی ودادی» متولد 1340 تهران، فارغ‌التحصیل نقاشی از دانشگاه هنر است. وی فعالیت فیلمسازی را از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شروع کرد و نخستین فیلم کوتاه 16 م.م اش را با نام «فریاد پیروزی» برای امور تربیتی وزارت آموزش و پرورش ساخت و سپس برای مرکز سینمای تجربی و نیمه حرفه ای و حوزه هنری هم فیلم‌های کوتاهی ساخت.

سه فیلم «پسران مهتاب» (ارتشی در تاریکی)، «ستاره‌های سربی» و «بیا با من» در کارنامه فیلمسازی وی به ثبت رسیده است.
 



:: برچسب‌ها: س مثل سینما , سیما , سینما , سینمای ایران , علی داودی راد , داودی راد , فیلم , فیلم های سینمایی , فیلم های سینما , فیلم های اکران نشده , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
پنج شنبه 5 ارديبهشت 1392 ساعت 20:33 | بازدید : 416 | نوشته ‌شده به دست علی داودی راد | ( نظرات )

سینمای ما- «گذشته» ساخته اصغر فرهادی با بازی بره‌نیس بژو، طاهر رحیم و علی مصفا 17 مه (27 اردیبهشت) در فرانسه روی پرده می‌رود. این فیلم یکی از آثار بخش مسابقه اصلی شصت و ششمین جشنواره فیلم کن است که 15 تا 26 مه (25 اردیبهشت تا 5 خرداد) برگزار می‌شود. «گذشته» در جشنواره کن با 18 فیلم شامل تازه‌ترین ساخته‌های رومن پولانسکی، استیون سودربرگ و الکساندر پاین برای نخل طلا رقابت می‌کند. فیلم به زبان فرانسوی است و تمام صحنه‌های آن در پاریس فیلمبرداری شده است.
در خبرها آمده بود که احنمال اکران داخلی فیلم همزمان با امران جهانی وجود دارد. جلیل عرفان منش درباره اکران «گذشته» در ایران توضیح داد: اخیرا پخش کننده فیلم سینمایی «گذشته» ساخته اخیر اصغر فرهادی تقاضای نمایش عمومی فیلم در ایران را داشته است . اما باید به اطلاع برسانم که این اثر مانند سایر آثار طبق مقررات باید توسط شورای پروانه نمایش بازبینی شود و طبیعی است که در صورتی که مطابق با موازین و مقررات سازمان سینمایی باشد این فیلم به نمایش عمومی درخواهد آمد. وی درباره ارایه فیلم اخیر اصغر فرهادی به شورای پروانه نمایش گفت: تقاضای پخش فیلم داده شده اما تا به امروز پخش کننده این فیلم را برای دریافت شورای پروانه نمایش به وزارت ارشاد ارایه نداده است.

روابط عمومی فیلم، خلاصه داستان «گذشته» را چنین شرح دادند: «احمد (علی مصفا) چهار سال پس از جدایی از همسر فرانسوی‌اش به در خواست او راهی پاریس می‌شود تا مراحل اداری طلاقشان را طی کرده و ثبت کنند. او در مدت اقامت کوتاهش متوجه آشفتگی لوسی دختر همسر سابقش می‌شود. تلاش او برای کمک به لوسی پرده از رازی در گذشته بر می‌دارد.»

بره‌نیس بژو بازیگر فرانسوی دو سال پیش برای بازی در نقش یک ستاره نوظهور سینمای ناطق در فیلم صامت و سیاه و سفید «هنرمند» به کارگردانی همسرش میشل هازاناویسیوس برنده جایزه سزار و نامزد جایزه اسکار شد. این فیلم پنج جایزه اسکار از جمله بهترین فیلم و کارگردان را دریافت کرد. بژو پارسال اجرای مراسم افتتاحیه و اختتامیه شصت و پنجمین جشنواره فیلم کن را به عهده داشت. طاهر رحیم بازیگر فرانسوی الجزایری‌تبار سال 2010 برای فیلم «یک پیامبر» برنده دو جایزه سزار شد. پولین بارله و بابک کریمی از دیگر بازیگران این فیلم هستند.

«گذشته» تولید شرکت «ممنتو فیلمز پروداکشنز» است و چند شرکت دیگر نیز در تهیه آن مشارکت داشته‌اند.



:: برچسب‌ها: س مثل سینما , سیما , سینما , سینمای ایران , علی داودی راد , داودی راد , فیلم , فیلم های سینمایی , فیلم های سینما , فیلم های اکران نشده , اصغر فرهادی , فیلم اصغر فرهادی , فیلم جدید اصغر فرهادی ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
پنج شنبه 15 فروردين 1392 ساعت 14:41 | بازدید : 314 | نوشته ‌شده به دست علی داودی راد | ( نظرات )

کارگردان: بهنام بهزادی

بازیگران:

اشکان خطیبی، مهرداد صدیقیان، بهاران بنی احمدی، محمد رضا غفاری، الهه حصاری، مارتین شمعون پور و… با حضور: امیر جعفری، سروش صحت و امید روحانی.

خلاصه داستان :

فیلم به روابط بین جوانان با یکدیگر و والدینشان می پردازد.

بهنام بهزادی با گذشت پنج سال از ساخت فیلم اولش یعنی تنها دو بار زندگی می کنیم ، این بار ما را با اثری متفاوت با فیلم قبلی اش اما اثر بخش موجه کرده است. بهزادی با دست گذاشتن روی سوژه ای اجتماعی با داستانی خطی و روایتی رئال از زندگی، نوید فیلمی دیگر از ژانری را داد که چند سالی است در سینمای ایران و با فیلم هایی چون فیلم های اصغر فرهادی پرورده شده است.

از فیلم می توان چندین برداشت کرد. می توان آن را ادای دینی به تئاتر دانست. می توان آن را در مورد دغدغه های نسل جوان امروز و درگیری هایشان با والدینشان به شمار آورد. می توان آن را در مورد تفاوت ها و برخوردهایی که این جوانان در میان خودشان دارند، دانست. در فیلم حتی به تفاوت نگاهی که به جنس زن وجود دارد گریزی زده می شود. البته ادای دین به تئاتر لایه رویین و ظاهری فیلم است که در خلال تلاش های چند جوان برای به اجرا بردن تئاتری در جشنواره ای خارجی و مشکلات سر راهشان نشان داده می شود. این که برای داشتن محلی مناسب تمرین مشکل دارند، این که برای حضور در جشنواره ای خارجی باید از هفت خان رستم عبور کنند، این که نگاه بعضی اقشار به تئاتر و اهالی آن، نگاهی منفی است. اما همه این ها دغدغه ای جدی برای بهزادی نبوده و تنها در خلال داستان اصلی و روایت درونی فیلم به آن ها اشاره ای داشته است. روایتی که در آن از بازیگرانی گمنام و کمتر شناخته شده استفاده کرده تا از دغدغه های آنان بگوید و بر خلاف معمول این گونه فیلم ها، حق را در بسیاری از موارد به آن ها بدهد.

 

فیلم یک صبح تا شب چند جوان را نشان می دهد که قرار است به زودی تئاتر خود را در جشنواره ای خارجی به نمایش درآورند. در این میان پدر شهرزاد (با بازی امیر جعفری) از رفتن دخترش به خارج از کشور ممانعت می کند و این باعث به وجود آمدن مسائلی می شود که کل گروه را تهدید می کند.

فیلم، بر خلاف آن چه که همیشه دیده ایم، نسل امروز را محکم و مسئولیت پذیر در برابر اشتباهاتی که مرتکب شده است نشان می دهد. شهرزاد دختری است مسئول در برابر خانواده، راستگو، ساده و صادق، کسی که سعی می کند احترام پدر را تا جایی که امکان دارد، نگه دارد. اما زیر بار حرف زور نمی رود. پدر مثل بسیاری از خانواده های ایرانی، نگرانی هایی برای فرزندش دارد اما این دلیل محکمی نیست برای ممانعت از ورود فرزند به جامعه و انجام کاری که به آن عشق می ورزد و در این میان، بازنده اصلی هم پدر است. فیلم به صراحت نشان می دهد که بر خلاف تصوری که برخی والدین سنتی به این گونه گروه های دوستی دارند، این ها عده ای جوان هستند، که به خاطر یک کار مشترک گرد هم آمده اند و این باعث به وجود آمدن دوستی عمیقی بین آن ها شده که همان هم در آخر باعث می شود برای شهرزاد و شجاعتی که به خرج داده، فداکاری کنند. این ها بزهکار یا کافر یا خوش گذران نیستند. شاید سردرگمی هایی در زندگی داشته باشند، شاید اشتباهاتی داشته باشند، اما آیا همه آدم ها دچار همین لغزش ها نمی شوند؟

تلاش شده تا بازیگران جوان فیلم، همه به یک اندازه در این اثر نقش داشته باشند. در طول فیلم، قسمتی از شخصیت هر کدام نشان داده می شود.این که هر کدام به یک نوعی یا از جانب خانواده طرد شده اند یا برای اینکه هم خانواده را داشته باشند، هم زندگی مورد علاقه خود را به دروغ یا پنهان کاری روی آورده اند.

قطعاً گفته خواهد شد که بهزادی در ساخت فیلمش نیم نگاهی به درباره الی ساخته اصغر فرهادی داشته است. عده ای جوان در یک خانه نشان داده می شوند، با شیوه فیلمبرداری دوربین روی دست و به خاطر موضوع فیلم و نوع بحث های پایانی بازیگران، درباره الی برای مخاطب تداعی می شود. اما این به نظر من، آن گونه که خیلی ها بولدش می کنند، مساله بغرنجی نیست. مهم این است که فیلم، حرف خودش را می زند و چه اشکالی دارد اگر برای سکانس های خود، حتی زوایای دوربین و نوع چرخش ها از فیلم دیگری الهام گرفته باشد.

فیلمبرداری به صورت سکانس پلان است و مثل تئاتر، کات ندارد و سکانس ها طولانی است. این کار را برای بازیگران و دیگر عوامل مشکل کرده است، اما احساس تماشای یک تئاتر را به بیننده منتقل می کند.

شاید بتوان گفت که شخصیت پردازی فیلم ضعیف بوده و می شد که روی بعضی از شخصیت ها مثل شخصیت جالب مارتین که برای مخاطب هم جذابیت داشت، مانور بیشتری داده شود، یا شخصیت سروش صحت در نقش عموی شهرزاد به نظر کاملاً زائد و بدون پرداخت دقیق بود. امیر جعفری باز هم در نقش متفاوتی که از خود نشان داد، درخشید. پدری با گرایش های مذهبی و سنتی که مثل خیلی از پدرهای امروز بین تعصبات خود و روشنفکری دست و پا می زند. و در آخر تنها کسی که مستاصل و تنها ماند، بدون اینکه دانسته باشد، چه کاری درست است، همان پدر بود.

این ساخته دوم بهنام بهزادی است که باوجود این که خالی از اشکال نبود اما در جشنواره امسال از تعدادی از کارگردانان صاحب نام سبقت گرفت و نوید روزهای خوبی را برای این کارگردان جوان خوش ذوق داد.

 



:: برچسب‌ها: س مثل سینما , سیما , سینما , سینمای ایران , علی داودی راد , داودی راد , فیلم , فیلم های سینمایی , فیلم های سینما , فیلم های اکران نشده , کارگاه آموزشی اصغر فرهادی در دوبی , اصغر فرهادی , دوبی , نقد و بررسی فیلم قاعده تصادف , فیلم قاعده تصادف ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
پنج شنبه 15 فروردين 1392 ساعت 14:38 | بازدید : 429 | نوشته ‌شده به دست علی داودی راد | ( نظرات )


داستان فیلم :

نوشتن خلاصه داستان برای این فیلم سخت است اما می توان اینطور بیان کرد : یک جوان ناکام در رسیدن به عشق، مدتهاست که از دنیا رفته اما کسی که وی عاشق 12ed12jieo1i2e1e212e12343بوده به نام لیلی ( لیلا حاتمی ) ، هنوز او را زنده می داند و او در همه جا می بیند. خسرو ( علی مصفا ) همسر فعلی لیلی نیز در رقابت برای بدست آوردن عشق لیلی ، اقداماتی انجام می دهد اما …

کارگردان :

علی مصفا : یکی از بازیگران و نویسندگان توانای سینمای ایران که سالهاست با بازی در آثار هنری، جای پای خود را در سینما تثبیت کرده است. مصفا اگرچه در بخش بازیگری ، کارنامه درخشانی دارد اما در کارگردانی، یک تازه کار به شمار می رود. تنها ساخته او پیش از « پله آخر » ، فیلم « سیمای زنی در دور دست » نام دارد که واکنش های چندان مثبتی را از سوی منتقدان به همراه نداشت. « پله آخر » دومین فیلم عالی مصفا در مقام کارگردانی به شمار می رود که همسرش لیلا حاتمی، نقش اصلی آن را ایفا می کند.

درباره فیلم :

« پله آخر » اقتباس آزادی هست از داستان « مردگان » از مجموعه « دوبیلینی ها » به نویسندگی جیمز جویس . علی مصفا با اقتباس از این اثر ادبی به نوعی به جنگ سینماگران اروپایی رفته و اثری سینمایی را تولید کرده که به راحتی قابل رقابت با سینمای اروپا می باشد و روایت پسامدرنی دارد.

« پله آخر » روایتی خطی ندارد و در فرم « خاطره » روایت می شود. این نوع روایت به فیلمساز اجازه می دهد تا داستانش را بدون توجه به زمان رخداد آنها روایت کند و تنها با توجه درجه اهمیت، آنها را تدوین نماید. « پله آخر » چنین وضعیتی دارد، روایتی که زمان بندی آنها یکدست نیست و تنها اهمیت آنهاست که توالی آنها را معین می کند. به نظر می رسد که مصفا یکی از طرفداران پرو پا قرص ژان لوک گدار باشد!
13e13e13e13e5611e3522
چنین روایتی که علی مصفا در « پله آخر » از آن استفاده کرده، در سینمای ایران چندان رایج نیست و بیشتر به سمت و سوی سینمای هنری فرانسه گرایش پیدا می کند اما با اینحال مصفا به خوبی توانسته داستان نا متوازن فیلم را به جلو هدایت کند. خوشبختانه اتفاقات به درستی در کنار هم روایت می شوند بطوریکه تماشاگر عام سینما را گیج نکند.

فلاشبک و فلاش فورواردهای متعددی که در « پله آخر » با آن مواجه هستیم، با برنامه ریزی کامل و به دور از بهم ریختگی مرسوم، انجام گرفته که جای تحسین دارد.

تا دلتان بخواهد در این فیلم داستان فرعی جذاب وجود دارد که همه آنها با هدفمندی و هوشمندی به داستان اضافه شده اند. خیلی در سینمای ایران نمی بینیم که داستان فرعی نقطه پایانی هم داشته باشد اما در پله آخر داستان نقطه آغاز دارد، نقطه پایان هم دارد و کلی پیام بدون دیالوگ، به مخاطب ارائه می شود.

یکی از داستانهای موفق فیلم مربوط به مهندس معمار است که با دیدن دوست دوران کودکی اش ، یاد دورانی می افتد که توسط وی اذیت شده و تصمیم می گیرد با یک مشتِ جانانه، انتقامش را از وی بگیرد!

یکی دیگر از نکات مثبت « پله آخر » ، تعریف مجدد یک داستان از زاویه ای دیگر است که به خوبی انجام گرفته. کم رخ می دهد که مخاطب ایرانی حوصله داشته باشد تا یک صحنه را مجددا و از زاویه ای دیگر مشاهده کند، اما مصفا مخاطب را مجبور می کند تا این اصل را بپذیرد و باید گفت که به درستی هم اینکار را انجام داده است.

شخصیت معادلِ دکتر امین در « مردگان » ،حضور پر رنگ تر و تاثیرگذار تری داشت اما به این شخصیت در « پله آخر » آنطور که باید و شاید، بها داده نشده.
1654658134684e8124e182e612
مایه خوشحالی است که فیلمسازان تازه کار ( در بخش کارگردانی ) با دانش کافی به سراغ ساخت فیلم می روند. « پله آخر » دومین ساخته بلند سینمایی علی مصفا به شمار می رود اما در آن به خوبی می توان به جزئیات صحنه پی برد. مصفا حتی در سکانس هایی که از لحاظ مفهومی ، تاریکی را تجربه می کنند، از رنگ بندی های تیره تر و مرده استفاده کرده که کمک بسیاری به باورپذیری سکانس کرده است.

مصفا همچنین به خوبی توانسته بازی های خوبی از بازیگرانش بگیرد. لیلا حاتمی در بهترین فرم سینمایی خود حضور دارد و کسب افتخارات جهانی برای نقش لیلی، دال بر این ادعاست. البته ارزش علی مصفا زمانی مشخص می شود که از بازیگری همواره عصبانی به نام حامد بهداد، یک بازی کنترل شده و البته کوتاه میگیرد !

پایان بندی « پله آخر » یک شوک کامل به تماشاگر وارد می کند، چه تماشاگری که کتاب اصلی را خوانده باشد و چه مخاطبی که بدون پیش زمینه به سراغ فیلم می رود.

در مجموع باید گفت که « پله آخر » فیلمی استاندارد با فرمت جهانی است که به راحتی می تواند به رقابت با آثار اروپایی بپردازد. البته مشخصاً « پله آخر » در پیدا کردن مخاطب عام ، با مشکلات عدیده ای مواجه خواهد بود اما حقیقت این هست که سینمای ایران برای خروج از وضعیت نه چندان مطلوبی که در آن قرار گرفته، نیازمند چنین آثار ارزشمندی است.

در حاشیه :

خلاصه داستانی که از این فیلم در اختیار رسانه ها قرار گرفته بود، دو خلاصه کاملا متفاوت بود. اولی به این صورت بود : « امین دکتری است میانسال که بعد از سالها به ایران بازگشته و به همراه مادرش تنها زندگی می کند. با شنیدن خبر مرگ یکی از دوستان کودکی به خانه او می رود و درگیر ماجرای مرگ او می شود » و خلاصه داستان دومی که بعدها منتشر شد به این شکل بود : « لیلی ستاره سینماست و به تازگی شوهرش را از دست داده است. سر صحنه فیلمبرداری ناگهان مقابل دوربین خنده اش می گیرد و از کار باز می ماند. هیچکس نمی تواند دلیل خنده هایش را حدس بزند ». حال آنکه خودِ داستان هم با این خلاصه ها تفاوت هایی دارد! 143541634456183461354153324

لیلا حاتمی برای بازی در این فیلم از جشنواره فیلم کارلووی واری ، گوی بلورین بهترین بازیگر زن را دریافت کرد.

مارتین اسکورسیزی از پخش کننده بین المللی فیلم خواسته بود تا یک نسخه از دی وی دی را برایش ارسال کنند تا فیلم را ببیند. اسکورسیزی به دلیل تعریف و تمجید دوستانش از این فیلم، تصمیم به تماشای « پله آخر » گرفته بود.

زمانی که شورای صنفی نمایش در یک اقدام غیرمنتظره، به حرمت اربعین، تحریم سینما آزادی را لغو کرد، علی مصفا در اعتراض به شرایط بد اکران در سینما آزادی گفت : « فیلم «پله آخر» که قراردادش را قبل از «من و زیبا» ثبت کرده بود و تاریخ هشتم آذر ماه برای اکرانش تعیین شده بود، به دلیل تحریم سینما آزادی توسط همین شورا بهترین فرصت برای اکرانش را از دست داد و بعد با پیشنهاد اکران در سینما فرهنگ از تاریخ ۱۳دی مواجه شد که ما به خاطر اکران نامناسب، ناقص، تک سانس بودن و به صلاحدید پخش کننده‌ی محترم، آقای شایسته آن را نپذیرفتیم و به آن اعتراض کردیم. »

خواندن این یادداشت علی مصفا درباره « پله آخر » خالی از لطف نیست : « فیلمنامهٔ پلهٔ آخر را هفت سال پیش نوشتم. اما برای ساختنش به هر دری زدم نشد؛ دوستان تهیه‌کننده هر چند فیلمنامه را دوست داشتند، اما هر کدام به نوبت، بعد از هفت-هشت ماه کنار می‌کشیدند تا اینکه بالاخره تصمیم گرفتم خودم پولی جور کنم و به معنای واقعی کلمه فیلم را مستقل بسازم. چاره‌ای نداشتم جز اینکه از تمام امکانات استفاده و بلکه سوء استفاده کنم. مجبور شدم نقش اول مرد را خودم بازی کنم و هنوز هم از این بابت دلخورم.



:: برچسب‌ها: س مثل سینما , سیما , سینما , سینمای ایران , علی داودی راد , داودی راد , فیلم , فیلم های سینمایی , فیلم های سینما , فیلم های اکران نشده , شریفی نیا , محمد رضا شریفی نیا , نقد و بررسی فیلم پله آخر , فیلم پله اخر ,
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
پنج شنبه 15 فروردين 1392 ساعت 14:33 | بازدید : 325 | نوشته ‌شده به دست علی داودی راد | ( نظرات )

4-142

قیمت بلیت سینماها در سال ۹۲ مشخص و از چهارشنبه ۳۰ اسفند ماه در آخرین روز سال ۹۱، اجرا می‌شود.

مهدی عظیمی معاون فعالیت‌های سازمان سینمایی وزارت ارشاد در گفت وگویی با خبرنگار بخش سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، گفت: از چهارشنبه گذشته قیمت بلیت سینماها تعیین شد که از این چهارشنبه بلیت سینماهای مدرن ۶ هزار تومان‌، ممتاز ۵، درجه۱، ۴ و درجه۲، ۲هزار و ۵۰۰ تومان به فروش خواهد رسید.

وی افزود: پیشنهاد سینماداران افزایش ۲۰ درصدی بود که ما تا ۱۴ درصد افزایش دادیم با این تفاوت که مالیات بر ارزش افزوده نیز در دل همین قیمت آمد.

عظیمی با بیان اینکه علاقه‌مند نبوده‌اند قیمت بلیت سینماها را افزایش دهند، خاطرنشان کرد: اما هزینه نگهداری سینماها و تولید فیلم اضافه شده و راهی جز اضافه کردن قیمت بلیت نداشتیم و در جلسه‌ای هم که با دوستان داشتیم ما را توجیه کردند این کار را انجام دهیم. اما همچنان اگر بخواهیم قیمت واقعی بلیت سینماهای مدرن را در نظر بگیریم باید تا بالای ۲۰ هزار تومان می‌رساندیم.

معاون فعالیت‌های سازمان سینمایی درباره چینش اکران نوروزی با بیان اینکه به تنوع موضوعی فکر شده است‌، خاطرنشان کرد: در میان این فیلم‌ها هم کار برای خانواده‌ها هست‌، هم جوانان،‌ کسانی که بخواهند کار کمدی ببینند‌، افرادی که نگاه روشنفکری به سینما دارند‌، کسانی که به موضوعات دینی توجه دارند‌ و همچنین تنوع ساختاری و تکنیکی با اکران اولین فیلم سه بعدی و انیمیشن، در واقع این چینش می‌تواند بسیاری از سلیقه‌ها را راضی کند و امیدوارم مردم با رفتن به سینما نظرشان را اعلام کنند.

عظیمی مهمترین برنامه‌اش را برای سال آینده اجرای دقیق آئین‌نامه جدید شورای صنفی نمایش اعلام کر

د



:: برچسب‌ها: س مثل سینما , سیما , سینما , سینمای ایران , علی داودی راد , داودی راد , فیلم , فیلم های سینمایی , فیلم های سینما , فیلم های اکران نشده , شریفی نیا , محمد رضا شریفی نیا , قیمت بلیط سینماها در سال ۹۲ مشخص شد , سال92 , بلیط سینما , قیمت بلیط سینما ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
پنج شنبه 15 فروردين 1392 ساعت 14:30 | بازدید : 345 | نوشته ‌شده به دست علی داودی راد | ( نظرات )


229292923522253122

اصغر فرهادی در اولین روزهای بهار در دوبی کارگاه برگزار می کند.

موسسه داکیومنتری ویسز (صداهای مستند) با همکاری موسسه «کارنامه» در روزهای ۵ تا ۷ فروردین ماه کارگاه آموزشی «از ایده تا فیلمنامه» را توسط اصغر فرهادی در شهر اینترنتی دوبی برگزار می کند.

اصغر فرهادی که این روزها مشغول آماده سازی فیلم «گذشته» در فرانسه است، قصد دارد چند روز به دوبی سفر کند.

عباس کیارستمی نیز در فروردین ماه سال ۱۳۹۰ کارگاه آموزشی برگزار کرده بود.

به گزارش ایسنا، اصغر فرهادی آخرین ساخته ی سینمایی اش «جدایی نادر از سیمین» علاوه برجوایز داخلی و بین المللی سال گذشته برگزیده ی اسکار بهترین فیلم خارجی شد.

فرهادی در کارنامه ی کاریش فیلم هایی چون « جدایی نادر از سیمین »، «درباره الی»، «چهارشنبه سوری»، «شهر زیبا» و …. را دارد.



:: برچسب‌ها: س مثل سینما , سیما , سینما , سینمای ایران , علی داودی راد , داودی راد , فیلم , فیلم های سینمایی , فیلم های سینما , فیلم های اکران نشده , کارگاه آموزشی اصغر فرهادی در دوبی , اصغر فرهادی , دوبی ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
پنج شنبه 15 فروردين 1392 ساعت 14:25 | بازدید : 311 | نوشته ‌شده به دست علی داودی راد | ( نظرات )


http://www.tvmag.ir/wp-content/uploads/2013/03/t_4.jpg

محمدرضا شریفی‌نیا به بهانه اکران فیلم «تهران ۱۵۰۰» در نوروز ۹۲ و بازی در این فیلم مهمان برنامه «هفت» بود و در این برنامه به تداوم حضور خود در عرصه تلویزیون و سینما تاکید کرد.

جمعه شب آخرین برنامه «هفت» در سال ۹۱ به بررسی فیلم‌های اکران نوروز ۹۲ اختصاص داشت.

در اولین قسمت از این برنامه بهرام عظیمی کارگردان و محمدرضا شریفی‌نیا یکی از بازیگران فیلم «تهران ۱۵۰۰» به تبلیغ این فیلم و انگیزه‌های خود از ساخت آن پرداختند.

شریفی‌نیا با اشاره به اهمیت انیمیشن «تهران ۱۵۰۰» گفت: «این انیمیشن تحول بزرگی در سینما است. ۲۵۰ نفر حدود چهار سال روی این فیلم کار کردند که چیزی از انیمیشن‌هایی که در شرکت‌ها و کمپانی‌های بزرگ دنیا ساخته می‌شود، کم ندارد.»

او ادامه داد: «انیمیشن «تهران ۱۵۰۰» می‌تواند سرآغاز ساخت انیمیشن سینمایی در ایران باشد. قصه این کار حدود ۱۰۸ سال دیگر اتفاق می‌افتد. ماشین‌ها به صورت پرنده است. ما می‌توانیم قصه‌های بزرگ دنیا و ایران را از طریق انیمشین برای مردم جذاب کنیم. این فیلم باید در جشنواره فیلم فجر سال گذشته حوا حلوا می‌شد، اما این اتفاق نیفتاد. این قصه با خانواده‌ها ارتباط برقرار می‌کند و می‌تواند سنین مختلف را به سمت سینما بکشاند.»

در ادامه این برنامه بهرام عظیمی با اشاره به تجربه خود در ساخت انیمیشن عنوان کرد: «خیلی‌ها می‌گویند چرا بهرام عظیمی این فیلم را ساخته است. من تجربه ساخت انیمیشن را در ایران دارم و مهم‌ترین مساله‌ای که باعث شد به من اعتماد شود همین بود. در چنین کاری اعتماد خیلی مهم است. تهیه کننده خصوصی به من اعتماد کرد که بتوانم برای ساخت این فیلم چهار سال زمان بگذارم.»

این انیمیشن ساز در ادامه افزود: «ما این فیلم را در جشنواره اهی معتبر انیمیشن نمایش دادیم و با استقبال خوبی هم همراه شد. من به عنوان کارگردان انیمیشن که سالی چند بار در جشنواره‌های مختلف دنیا حضور دارم، این را می‌گویم که روزهای اولی که در جشنواره‌ها حضور داشتیم، خیلی توجهی به ما نمی‌کردند، اما بعد از اینکه این فیلم یا انیمیشن‌های دیگری از ایران نشان می‌دهیم برخورد‌ها عوض می‌شود و عکس العمل خیلی خوب است. در یکی از این جشنواره‌ها از من می‌پرسیدند هزینه ساخت «تهران ۱۵۰۰» چقدر بوده و وقتی من می‌گفتم سه تا چهار میلیون دلار تعجب می‌کردند. یک روز یکی از آهنگسازان معروف دنیا به من پیشنهاد کرد چون شما از ایران هستید، من می‌توانم با دو میلیون دلار برای این فیلم موسیقی بسازم. تازه کلی هم تخفیف داده بود که این رقم را پیشنهاد کرد. بعد از آن ما هزینه واقعی صرف شده برای تولید این فیلم را نمی‌گفتیم.»

عظیمی همچنین افزود: «ساخت فیلم سینمایی یک اتفاق بزرگ در صنعت انیمیشن است. اگر این اتفاق‌ها در مملکت ما بیفتد خوب است و به نظرم می‌توانیم در این عرصه رقابت داشته باشیم.»

در بخش دیگری از این گفت‌و‌گو شریفی‌نیا در مورد اکران و نحوه ساخت «تهران ۱۵۰۰» توضیح داد: «آقای عظیمی متواضعانه در برابر ساخت این فیلم برخورد می‌کند. من توصیه می‌کنم مردم حتما این فیلم را به عنوان اولین فیلم انیمیشن ببینند. ساخت لوکیشن‌ها، حرکات دست و نوع رفتارهای بازیگران در فیلم خیلی خوب درآمده است. این انیمیشن به خاطر اتفاقاتی که دارد برای همه جذاب است. این فیلم از باقی فیلم‌های اکران جداست. بخش دولتی باید کمک کند و سرمایه بدهد تا بتوانیم قصه‌های جذاب ایرانی را به صورت انیمیشن درآوریم.»

او در خصوص حضور خود در سینما و تلویزیون به صورت همزمان گفت: «مشکل اینجاست که پخش آثار تلویزیونی و سینمایی دست ما نیست و به همین دلیل به صورت همزمان در چند فیلم حضور داریم. خیلی‌ها می‌گویند شریفی‌نیا زیاد فیلم بازی می‌کند. من ۱۴ سریال برای تلویزیون کار کردم به نیت ۱۴ معصوم. حالا می‌خواهم ۱۲۴ هزار سریال بازی کنم به نیت ۱۲۴ هزار پیغمبر. ۳۰ سال است در این عرصه حضور دارم و در بهترین سریال‌های تلویزیونی بازی کردم.»

شریفی‌نیا در خضوص فیلم‌های اکران نوروزی گفت: «فیلم «حوض نقاشی» یکی از بهترین فیلم‌های امسال است. کار جذابی است و مردم حتما باید آن را ببینند. «قاعده تصادف» هم فیلم خوبی است و می‌تواند مخاطب جذب کند. فیلم «تهران ۱۵۰۰» را هم به خاطر کمک به انیمیشن ببینید. البته ما نباید از فیلم‌هایی که خودمان در آن‌ها حضور داشتیم تعریف کنیم و باید تبلیغ فیلم‌ها دیگر را کنیم.»



:: برچسب‌ها: س مثل سینما , سیما , سینما , سینمای ایران , علی داودی راد , داودی راد , فیلم , فیلم های سینمایی , فیلم های سینما , فیلم های اکران نشده , شریفی نیا , محمد رضا شریفی نیا , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
سه شنبه 29 اسفند 1391 ساعت 9:37 | بازدید : 480 | نوشته ‌شده به دست علی داودی راد | ( نظرات )

 

آمار فروش فیلمها در تهران و شهرستانها تا9 فروردین
«قاعده تصادف» و «رژیم طلایی» در انتهای جدول فروش
بانی فیلم آنلاین:در حالی که فیلم مسعود ده نمکی با پیشتازی تمام عیاری صدر جدول فروش تهران وشهرستانها را از آن خود کرده است،فیلمهای رضا سبحانی و بهنام بهزادی پایین ترین میزان فروش را در میان آثار روی پرده دارند.

به گزارش «بانی فیلم»، «رسوایی»که تاکنون در کل کشور بیش از یک میلیارد تومان فروخته است،طی 17 روز نمایش و با احتساب فروش 87 میلیونی دیروز،در پایتخت به فروشی 667 میلیونی رسیده است.

در رده دوم جدول نیز انیمیشن«تهران 1500»با 396 میلیون فروش در تهران –که 58 میلیون آن مربوط به دیروز است-،با احتساب رقم فروش شهرستانها 620 میلیون فروخته است.

«حوض نقاشی»نیز که دیروز در تهران 40 میلیون فروش داشت،تاکنون در پایتخت 366 میلیون فروخته است.

اما در انتهای جدول فیلم رضا سبحانی«رژیم طلایی» تاکنون 162 میلیون در تهران وشهرستانها فروش داشته است و فیلم «قاعده تصادف» بهنام بهزادی نیز با فروش 10 میلیونی دیروز درتهران 53 میلیون و در کل 110 میلیون فروش داشته است.



:: برچسب‌ها: «قاعده تصادف» و «رژیم طلایی» در انتهای جدول فروش , س مثل سینما , قاعده تصادف , رژیم طلایی ,
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
سه شنبه 29 اسفند 1391 ساعت 9:36 | بازدید : 394 | نوشته ‌شده به دست علی داودی راد | ( نظرات )

تسنیم : در جلسه روز گذشته سینماگران از میان 15 فیلم کاندیدای اکران، 5 فیلم سینمایی برای نمایش در نوروز 92 رأی بیشتری داشتند.  

غلامرضا فرجی گفت: روز گذشته جلسه‌ای با حضور مرتضی شایسته، محمدرضا فرجی، مهدی عظیمی میرآبادی، محمد قاصد اشرفی، علی میرزایی، نماینده‌ای از کمیسیون فرهنگی مجلس و یکی از اعضای شورای صنفی در سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
 
مدیر پخش حوزه هنری در تشریح جلسه دیروز افزود: در این جلسه حدود 15 فیلم کاندیدای اکران نمایش در ایام عید نوروز 92 بوده است که تنها قرارداد  5 فیلم با گروه‌های سینمایی بسته می شود که درمورد آنها نظراتی اعلام شد. پس از بررسی فیلم‌ها توسط سینماگران، باید این فیلم‌ها در جلسه شورای صنفی نمایش مورد ارزیابی قرار بگیرد و پس از اعلام نظرات کارشناسی شورا قرارداد فیلم‌ها با سینماهای اکران کننده بسته شود.
 
فرجی با اعلام این خبر که نمایش فیلم سینمایی «حوض نقاشی» با گروه سینمایی آزادی قطعی شده است، اظهار کرد: هیچ فیلمی تا به امروز با سینماهای خود قرارداد نبسته است که «حوض نقاشی» روز شنبه قرارداد خود را خواهد بست.
 
حبیب کاوش سخنگوی شورای صنفی نمایش نیز در این خصوص اعلام کرد که شورای صنفی نمایش در جلسه فوق العاده که عصر امروز پنج شنبه با حضور اعضا برگزار می‌کند درباره فیلم‌های پیشنهادی  نظرات کارشناسی خود را اعلام  خواهد کرد.
 
تا به اینجای کار با توجه به توافقات انجام شده قرار است 5 فیلم «حوض نقاشی» در گروه آزادی، «رسوایی» در گروه آفریقا، «رژیم طلایی» در گروه عصر جدید، «تهران 1500» در گروه استقلال و «قاعده تصادف» در گروه قدس روی پرده سینما بروند.
 



:: برچسب‌ها: فیلم‌های سینمایی نوروز 92 ,
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
شنبه 5 اسفند 1391 ساعت 18:47 | بازدید : 380 | نوشته ‌شده به دست علی داودی راد | ( نظرات )

کارگردان انیمیشن بلند «تهران 1500» از عدم تمایل خود برای ساخت بخش دوم این کار خبر داد.

 کارگردان فیلم سینمایی «تهران 1500» در گفت و گو با سینماپرس در مورد اکران این انیمیشن اظهار کرد: برای ساخت قسمت دوم از «تهران 1500» نیاز به بودجه داریم و باید بازخوردهای بخش اول بررسی شود تا متوجه شویم بودجه فیلم قابل بازگشت هست یا خیر و سپس شروع به ساخت کنیم. هر چند که من خیلی تمایل به ساخت دومین قسمت آن ندارم و ترجیح می دهم که داستان دیگری کار کنم.

این انیمیشن مجوز پخش از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کرده است و قرار است توسط موسسه فیلمیران در آذر ماه امسال اکران شود. اگر در آذر ماه موفق به اکران «تهران 1500» نشدیم مطمئن آن را در نوروز 92 اکران می کنیم.

وی درباره اکران بین المللی «تهران 1500» خاطرنشان کرد: این انیمیشن داستانی ایرانی دارد و مناسب برای اکران در کشورهای خارجی نیست مگر اینکه در کشورهای عربی اکران شود اما مهم برای ما اکران این انیمیشن در ایران و رضایت مخاطبان است زیرا این فیلم برای کسب درآمد ساخته نشده است و اگر ما قصد کاسبی داشتیم با همین کارهای کوچکی که در طول سال می سازیم درآمدی 5 برابر «تهران 1500» کسب می کردیم و در مدت 4 سال چند میلیارد صرف ساخت این انیمیشن نمی کردیم.

عظیمی تاکید کرد: اگر انیمیشن «تهران 1500» در اکران موفق باشد ممکن است هیچ گاه فیلم سینمایی رئال نسازم و همواره مشغول ساخت انیمیشن باشم.



:: برچسب‌ها: فیلم تهران 1500 ,
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
شنبه 5 اسفند 1391 ساعت 18:44 | بازدید : 335 | نوشته ‌شده به دست علی داودی راد | ( نظرات )

http://www.naghdefarsi.com/images/stories/rooz/naghd/1500/22299.jpgکارگردان: بهرام عظيمي

بازيگران: هديه تهراني، بهرام رادان، مهران مديري، گوهر خيرانديش، مهتاب نصيرپور، حبيب رضايي، حسام نواب صفوي و مرحوم محسن رسول‌اف، تهيه‌كننده: مؤسسه نسل انديشه، عبدالحسين ابولحسني

- حاشيه های فیلم (کافه سینما):

- بهرام عظيمي را بيشتر با انيميشن هايي كه براي راهنمايي رانندگي ساخته مي شناسيم

- چند سال پيش تصميم گرفت يك انيميشن بلند سينمايي با حضور ستارگان سينما بسازد.

- كاركترهاي كارتوني ستاره هاي سينماي ايران در اين فيلم ساخته شده

- به تهیه كنندگی سازمان فرهنگی- هنری شهرداری تهران ساخته شده

- اين نخستین فیلم تمام انیمیشن ایرانی است كه درآن بازیگران زنده تبدیل به كاراكتر انیمیشن شده‌اند و به جای خودشان هم صحبت می‌كنند.

- نقطه آغاز این پروژه درست به 3 سال پیش در چنین روزهایی برمی‌گردد كه بهرام عظیمی به‌عنوان مدیر خانه انیمیشن در سازمان فرهنگی- هنری شهرداری تهران مشغول به كار شد. او در همان زمان برای نخستین بار ایده ساخت یك فیلم یا سریال بلند انیمیشن با حضور بازیگران مطرح سینما و تلویزیون را با مدیران این سازمان مطرح كرد كه بسیار مورد توجه قرار گرفت و به‌عنوان نخستین گام، طرح ساخت برنامه «صندلی داغ» به‌صورت انیمیشن، در قالب طنز و در قسمت‌های 6-5 دقیقه‌ای را به روابط عمومی این سازمان داد كه در دست تصویب قرار گرفت.حتی احمد نجفی(مجری برنامه) هم پذیرفته بود كه كاراكتر او به‌صورت انیمیشن ساخته شود و خودش هم به جای خودش دوبله كند. اما مشكل، مهمانان برنامه بودند كه طیف مختلفی از سیاستمداران همچون وزرا، نمایندگان مجلس و چهره‌های معروف هنری و ورزشی را شامل می‌شدند چون قرار بود از تصویر آنها كاراكتر انیمیشنی ساخته شود و یك دوبلور هم به جایشان صحبت كند. هدف، شوخی با این مهمانان با توجه به حوزه كاری آنها بود ولی شاید فقط10درصد افراد ظرفیت چنین شوخی‌هایی را داشتند و بقیه ممكن بود فكر كنند مسخره می‌شوند، بنابراین كار به نتیجه نرسید.(همشهري)

- با حضور مدیران فعلی سازمان فرهنگی- هنری شهرداری، فكر ساخت انیمیشن بلندی درباره آینده تهران در سال 1500 با استفاده از بازیگران سرشناس جدی‌تر شد اما به‌دلیل هزینه سنگین قرار شد بخش خصوصی هم تا 40 درصد در تهیه این كار مشاركت كند. نهایتاً قرارداد ساخت تهران 1500 در تاریخ 24 مهر 87 امضا و كار به‌صورت رسمی آغاز شد.

- فیلمنامه كه آذر 87 كامل شد با توجه به سلیقه، خصوصیات اخلاقی و رفتاری مردم ایران و همچنین توقعات آنها از سینما نوشته شده بود. بنابراین انواع بحث‌های اجتماعی، شوخی‌های روزمره، تكیه‌كلام و... در آن وجود دارد. البته قرار بود ضمن حفظ ساختار طنز داستان، مواردی هم از جمله فضای شهری، اخلاق اجتماعی و مسائل شهروندی درآن در نظر گرفته شود.

- فیلمنامه اصلی در حقیقت استوری‌بورد و شامل 2هزار تصویر است كه توسط مانی وطن دوست طراحی می‌شود. اما تمام طراحی‌های این كار از سوزن تا آسمان‌خراش!‌ توسط حمید بهرامی انجام شده كه تخصصش در زمینه‌های انیمیشن، كاریكاتور و طراحی است.ضمن اينكه پيمان معادي هم به عنوان مشاور فيلمنامه اين فيلم همكاري داشته.(همشهري)

- با تلاش بیش از ۲۵۰ نفر از هنرمندان کشور در تخصص های مختلف، ساخت انیمیشن سینمایی «تهران ۱۵۰۰» به کارگردانی «بهرام عظیمی» پس از چهار سال بالاخره به پایان رسید.و ستاره هاي اين فيلم به جاي كاركترهاي كارتوني شان صحبت كردند

- مهران مديري در اين فيلم نقش يك پيرمرد 150 ساله را بازي مي كند در آستانه مرگ از نوه‌اش (هدیه تهرانی) ـ که در کره‌ی ماه درس می‌خواند ـ می‌خواهد به زمین برگردد و اوّل ازدواج کند و بعد مدرکی را پیدا کند مبنی براین‌که او در دهه‌ی 1360 در نمایش‌های سیاه‌بازی حضور داشته است. اکبر این گواهی را می‌خواهد برای این‌که آرزویش این است که در قطعه‌ی هنرمندان به‌ خاک سپرده شود. نوه او با ورود به ايران گرفتار دردسرهاي شهر تهران در چند دهه بعد مي‌شود و يك راننده تاكسي جوان (بهرام رادان) هم سخت گرفتار عشق اين خانم ...

- در بخشي از تهران 1500 بهرام عظيمي جايزه اسكار جدايي نادر از سيمين را نشان مي دهد!

-تهران 1500 با اين استدلال كه قابليت رقابت با بقيه فيلم ها به دليل انيميشن بودن ندارد از بخش مسابقه سينماي ايران جشنواره سي ام كنار گداشته شد.

- بهرام عظيمي در واكنش به پذيرفته نشدن اين فيلم در بخش مسابقه سينماي ايران جشنواره فجر گفت: ه اعتقاد من انیمیشن "تهران 1500" در بسیاری از رشته‌های سینمایی یک اتفاق است؛ به‌عنوان مثال در بحث طراحی صحنه باید این فیلم را دید چرا که تمام صحنه‌هایی که در این فیلم انمیشین دیده می‌شود به هیچ عنوان وجود نداشت، تمام این صحنه‌ها در درجه نخست تنها یک ایده بوده بعد این ایده طراحی شده و به مرحله فیلمبرداری رسیده‌است. از همین‌رو فیلم "تهران 1500" حاصل تخیل یک تیم است که از هیچ فیلم ساخته‌اند به همین دلیل باید در بخش مسابقه سینمای ایران حضور می‌داشت.

***********************************

نقد و بررسی فیلم

شبنم سیدمجیدی

بهرام عظیمی با ساخت سری انیمیشن های تبلیغاتی سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری که به نام شخصیت اصلی آن ها یعنی سیاساکتی معروف شد، شناخته شد و در حقیقت انیمیشن «تهران 1500» اولین فیلم بلند او در مقام کارگردان و فیلمنامه نویس به حساب می آید که عظیمی تولید آن را از حدود چهار سال پیش آغاز کرد.

http://www.naghdefarsi.com/images/stories/rooz/naghd/1500/20120212173438_121.jpgداستان «تهران 1500» همان طور که از نام آن پیداست در سال 1500 هجری شمسی جایی که ربات ها همه جا را گرفته اند و ماشین ها پرواز می کنند و ... می گذرد. نازی (هدیه تهرانی) که برای تحصیل به ماه رفته است به درخواست پدربزرگ 160 ساله اش (مهران مدیری) به زمین بازمی گردد تا مراسم کفن و دفن پدربزرگ را که طبق قانون بیشتر از 160 سال نباید زندگی کند، ساماندهی کند. جواد (بهرام رادان) یک راننده تاکسی است که در دام عشق نازی گرفتار می شود و باید دیگر رقبا را از سر راه کنار بزند. داستان فیلم از همان نوع کمدی رمانتیک های ساده ای است که پسر فقیر عاشق دختر پولدار می شود و کمی پیچش های عشقی ـ مثلثی دارد و در آخر قهرمان قصه به دختر محبوبش می رسد.

http://www.naghdefarsi.com/images/stories/rooz/naghd/1500/n00004835-b.jpgفیلم پر است از شو خی های جالب: از شوخی با فیلمسازان معاصر ایرانی که عکسشان را در موزه گذاشته اند، بگیرید تا شوخی با نیروی انتظامی و گشت ارشاد که در سال 1500 با پیشرفت های وسایل حمل و نقل و سیستم های جاسوسی (احتمالاً!) کافی است تا دختر و پسری نزدیک هم بنشینند تا همان لحظه گشت ارشاد جلویشان سبز شود و ازشان بخواهد فاصله ایمنی را رعایت کنند!

http://www.naghdefarsi.com/images/stories/rooz/naghd/1500/hadiye-tehrani-t1500_(2).jpgعظیمی در کارتون خود، از شوخی با فرهنگ ایرانی هم نمی گذرد. فرهنگی که حتی در زمانی که همه چیز مدرن شده و تکنولوژی همه جا را فراگرفته سنت های خود را حفظ کرده است. فرهنگی که در آن در میان بزرگراه های هوایی و ماشین های پرنده وآسمان خراش های بسیار نظیر برج میلاد، همچنان صدای اذان از گلدسته مساجد آن شنیده می شود. فرهنگی که دامن کوتاه را حتی برای ربات ها هم مناسب نمی داند. فرهنگی که پسران آن هنوز هم غیرتی و متعصب هستند. فرهنگی که با وجود انواع غذاهای عجیب مثل پیتزا مرموز هنوز هم به دنبال گوشت کوب الکترونیکی است و بسیاری مثال های از این دست.

http://www.naghdefarsi.com/images/stories/rooz/naghd/1500/IMAGE634621454442260000.jpgیکی از بهترین شوخی های فیلم با عباس کیارستمی و نوع نگاهش و فیلمسازی اش است که هر سلیقه ای آن را نمی پسندد و خیلی ها از آن سردر نمی آورند و فقط به به و چه چه می کنند! همزمانی اکران فیلم شیرین کیارستمی با پخش تهران 1500 در جشنواره فیلم فجر می تواند جالب باشد.

http://www.naghdefarsi.com/images/stories/rooz/naghd/1500/99.jpgتهران 1500 خلاقیت های بسیاری دارد مثل استفاده از چهره های معروف سینمایی به جای شخصیت های کارتونی. عظیمی در این مورد می گوید برای آن که بتواند چهره بازیگران و حرکاتشان را به درستی به صورت انیمیشن در آورد به همراه گروهش تمام فیلم های آن ها را تماشا کرده است تا نتیجه کار به واقعیت نزدیک شود که باید گفت در این زمینه موفق هم بوده است.

این انیمیشن با آن که بیشتر از این که به داستان فیلم بپردازد، خیلی از زمان خود را صرف شناساندن سال 1500 و تغییرات آن دوران می کند، اما به عنوان یک انیمیشن ایرانی کار بسیار قابل قبولی است که اگر چه با غول های انیمیشن سازی بزرگ و با قدمت مثل پیکسار و والت دیزنی قابل مقایسه نیست (و قصد ما هم مقایسه با آن ها نیست) اما در حد و اندازه های صنعت انیمیشن ایران فیلم باکیفیتی است که می توان از دیدن آن لذت برد. فیلم، اولین کار بلند بهرام عظیمی است و خود او هم معترف است که خیلی جاهایش می لنگد اما با وجود مشکلات بسیاری که داشته، همین قدر در توانش بوده است.

این تلاش عظیمی و 270 نفری که به او در این کار یاری رساندند، قابل ستایش است و قطعاً تهران 1500 گام بلندی در صنعت انیمیشن ایران است.

نویسنده و منتقد: شبنم سید مجیدی

 



:: برچسب‌ها: فیلم تهران 1500 ,
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
شنبه 5 اسفند 1391 ساعت 18:42 | بازدید : 225 | نوشته ‌شده به دست علی داودی راد | ( نظرات )

به گزارش خبرنگار حوزه سینما باشگاه خبرنگاران، سینما آذاری این روزها پس از 11ماه توانست مخاطبان بسیاری رادر خود جای دهد.


در اولین روز اکران فیلم های سی امین جشنواره بین المللی فیلم فجر اکران فیلم سینمایی "حوض نقاشی" در سینما فرهنگ با استقبال مخاطب روبرو شد و در نهایت به دلیل استقبال مخاطبان برای آن سانس فوق العاده برگزار شد.



:: برچسب‌ها: رسوایی , س مثل سینما ,
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
شنبه 5 اسفند 1391 ساعت 18:39 | بازدید : 217 | نوشته ‌شده به دست علی داودی راد | ( نظرات )

به گزارش خبرنگار سینمایی فارس، فیلم‌برداری فیلم سینمایی «عملیات مهد کودک» به کارگردانی فرزاد اژدری و تهیه‌کنندگی رویا شریف در منطقه زعفرانیه ادامه دارد.

 

 

بنابراین گزارش، گروه تولید پس از پایان یافتن فیلم‌برداری در منطقه فرمانیه و کامرانیه تهران برای ادامه فیلم‌‌برداری در منطقه زعفرانیه مستقر شده‌اند و تاکنون اکثر بازیگر‌ان فیلم مقابل دوربین سیدمحسن جاهد مدیر فیلم‌برداری قرار گرفته‌اند. گروه تولید پس از پایان کار در لوکشین زعفرانیه، برای ادامه فیلمبرداری در مهد کودک مستقر خواهند شد.

 

بنابراین گزارش، مراحل تدوین همزمان با فیلم‌برداری توسط «حسن ایوبی» و ساخت موسیقی کلیپ‌های فیلم توسط «ناصر چشم‌آذر» آغاز شده است.

در «عملیات مهد کودک» علیرضا خمسه، اکبر عبدی، شمسی فضل‌اللهی، حسام نواب صفوی، سروش صحت، مریم سعادت، فرزاد حسنی، بهنوش بختیاری، لیلا بلوکات، نرگس محمدی، امیر حسین رستمی،  شبنم فرشاد، نفیسه قدرتی، آفاق بهشتی، زینب علیخانی، ژاکلین آواره، اصغر کردبچه، علی اسکندری، مرضیه اکبرنژاد، مرتضی تهرانی، مجید مختارپور به همراه بازیگران خردسال کیمیا حسینی، مبیناسادات آتشی، ساینا اژدری، دانیال ابوطالب و یاس نوروزی نقش آفرینی می‌کنند.

«عملیات مهد کودک» فیلمی در ژانر کودک بوده و داستان آن روایتگر چند کودک است که برای جلب توجه والدینشان دست به کار بزرگی می‌زنند. بخش‌هایی از این فیلم به صورت جلوه‌های ویژه رایانه‌ای تولید خواهد شد.

سایر عوامل تولید عبارتند از: نویسنده و کارگردان: فرزاد اژدری، مدیر فیلم‌برداری: سید محسن جاهد، مدیر تولید: بهمن گودرزی، تدوین حسن ایوبی، طراح گریم: مهین نویدی، جلوه‌های ویژه بصری: امیررضا معتمدی، طراح صحنه و لباس: سحر گوران، صدابردار: بهروز معاونیان، فیلم‌بردار: حسن سلیمانی، مدیران تدارکات: یدالله مقدم – عباس خدادادی و محمد سلیمانی، جلوه‌های ویژه میدانی: گروه 13 به مدیریت ارشا اقدسی، دستیار اول کارگردان و برنامه‌ریز: علی مردانی، دستیار اول فیلم‌بردار: ابوالفضل ناصری، دستیار دوم کارگردان: فرخ اژدری، دستیار سوم کارگردان: مرضیه اکبرنژاد، بازیگردان کودک: ژاکلین آواره، شاعر: ساغر مختاری، عکاس: لیلا خوش‌کنار، مسئول هنروران: علیرضا جوان، دستیار طراح صحنه و لباس: مریم غفرانی، منشی صحنه: آزاده زارعی، تهیه کننده: رویا شریف.



:: برچسب‌ها: فیلم عملیات مهد کودک ,
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
شنبه 5 اسفند 1391 ساعت 18:36 | بازدید : 218 | نوشته ‌شده به دست علی داودی راد | ( نظرات )

هنوز یک ماه مانده به اکران نوروزی باز هم حاشیه‌ها آغاز شد. تهیه‌کنندگان دو فیلم تحریمی حوزه هنری «پل چوبی» و «برف روی کاج‌ها» در گفت‌وگو با بهار خبردادند که توانسته‌اند قرارداد نوروزی خود را ببندند و حتی سرگروه‌هایشان هم مشخص شد.
این امید برای شروع اکران نوروزی موفق با سخنان سیدضیاهاشمی، سخنگوی شورای صنفی نمایش، پایان یافت. وی گفت: «در شورای صنفی نمایش هیچ قراردادی را نپذیرفتیم و دو فیلم سینمایی «پل چوبی» و «برف روی کاج‌ها» قطعا در اکران اول نوروز قرار نمی‌گیرد؛ تنها به این دلیل که این فیلم‌ها مربوط به سال گذشته است و اکران اول را برای فیلم‌های امسال در نظر می‌گیریم.»
به این ترتیب پیش‌بینی برای این‌که فضای اکران نوروزی امسال نیز همراه با تنش باشد بعید به نظر می‌رسد.
دیگر فیلم‌های متقاضی اکران نوروز 92 متعدد هستند.
فیلم‌های سینمایی «تهران 1500»، «روز روشن»، «هیس...»، «حوض نقاشی»، «رسوایی»، «عملیات مهدکودک» و «جابه‌جا» تقاضاهای خود را تاکنون به صورت شفاهی و کتبی به معاونت‌ فعالیت‌های سازمان سینمایی ارائه داده‌اند، اما سایت تابناک در تحلیلی مطرح کرد که فیلم «حوض نقاشی» مجوز نخواهد گرفت.
طبیعتا باید فیلم منتخب مخاطبان نیز اکران شود که «حوض نقاشی» با رایی اندک بالا‌تر از «هیس... دختر‌ها فریاد نمی‌زنند» از اولویت اکران برخوردار است؛ اما هیچ تضمینی نیست که مجوز اکران «حوض نقاشی» تا عید صادر شود و شاید فیلم پوران درخشنده به جای فیلم مازیار میری، فرصت اکران نوروزی را بیابد. طبیعتا اگر حوزه هنری نرمش به خرج دهد و به نمایش‌ندادن بعضی فیلم‌های تاییدشده از سوی سازمان سینمایی پایان دهد، «حوض نقاشی» ممکن است فرصت نمایش نوروزی و فروش‌میلیاردی را داشته باشد؛ اما در غیر این‌صورت، «هیس... دختر‌ها فریاد نمی‌زنند» و حتی فیلم ضعیف «چه خوبه برگشتی» نیز می‌تواند در صف اکران قرار گیرد.



:: برچسب‌ها: فیلم‌های تحریمی ,
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
جمعه 4 اسفند 1391 ساعت 15:57 | بازدید : 604 | نوشته ‌شده به دست علی داودی راد | ( نظرات )

 "جفت شيش" در انتظار پروانه ساخت
 
 باشگاه خبرنگاران: فيلم سينمايي "جفت شيش" به كارگرداني بهمن گودرزي در صورت اخذ پروانه ساخت مرحله پيش توليد را ‌آغاز مي‌كند.بهمن گودرزي كارگردان سينما در خصوص فيلم سينمايي جفت شيش گفت: فيلم نامه جفت شيش از آرش قادري است و داستان آن از كمدي موقعيت و همچنين ساختار غيرخطي برخوردار است.وي در خصوص نگارش اين فيلم افزود: نگارش فيلم به پايان رسيده و در نوشتن متن آن از نگارش مدرن استفاده شده است. گودرزي با اشاره به اينكه جفت شيش هنوز موفق به اخذ پروانه نمايش ساخت نشده است، افزود: اين فيلم را هفته آينده براي دريافت پروانه ساخت ارسال خواهيم كرد كه در صورت اخذ آن پيش توليد و انتصاب عوامل آغاز خواهد شد.وي در پاسخ به اين سوال كه آيا فيلم ادامه شيش و بش است، ‌اظهارداشت: داستان فيلم در ادامه‌ شيش و بش نيست ولي فضا و كليت داستان بي شباهت به اين فيلم نخواهد بود.



:: برچسب‌ها: فیلم جفت شیش ,
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
چهار شنبه 2 اسفند 1391 ساعت 21:3 | بازدید : 196 | نوشته ‌شده به دست علی داودی راد | ( نظرات )

استرداد :
 
**(2 ستاره از 4 ستاره )

قبل از دیدن این فیلم فکر می کردم فیلم کم ارزش تر از اینی باشد که دیدم . اما در کل فیلم خوبی بود و فیلم قابل تحملی بود ولی یک مشکل اساسی داشت آن هم این بود که ریتم فیلم خیلی خیلی کند بود مخصوصا سکانس های اولیه فیلم ، ولی فیلم نامه خیلی خوب روش کار شده بود ولی مشکل ریتم داشت . اما هر چقدر فیلم جلوتر می رفت کم و بیش ریتم فیلم هم مناسب تر می شد . میزانسن ها زیاد خوب نبود اکثرا هم در بعضی از مواقع میزانسن ها تکراری و کلیشه ای می شدند . صداگذاری هم خیلی بد بود . فیلمبرداری این فیلم هم خوب بود ولی مشکل از این قرار بود که میزانسنی که با توجه به آن میزانسن فیلمبرداری صورت می گیرد ضعیف بود .

استرداد غافلگیری های زیادی دارد و این هم دلیل اصلی است که مخاطب می تواند فیلم را دنبال کند چون اگر این غافلگیری های به موقع در فیلم موجود نبود بایک فیلم خسته کننده مواجه بودیم که اکثر مخاطبان هم نمی توانستند تا پایان با فیلم همراه شوند . موسیقی این فیلم هم بد نبود می تونست خیلی خیلی بهتر روش کار بشه ولی بد نبود نه خوب بود نه ضعیف بود . متوسط بود .

در کل این فیلم ارزش این را نداشت که در 12 رشته نامزد شود . معلوم است که این فیلم وقتی با بودجه های دولتی ساخته شود حتما سیمرغ های زیادی می گیرد و همینطور نامزد رشته های زیادی می شود . استرداد یک اثر متوسط رو به بالا است که می تونست خیلی خیلی بهتر باشد ولی نشد اما باز هم فیلم قابل قبول است . فضاسازی خیلی خوب در اومد و کلا یک فیلم شریفی است اما درجه یک نیست عالی نیست شاهکار هم نیست اما ارزش چند بار دیدن را دارد .

بازی حمید فرخ نژاد خیلی عالی بود و به احتمال فراوان فرخ نژاد سیمرغ را برای این فیلم می گیرد .




فردا دو فیلم فرزند چهارم و استرداد را خواهم داد . همراه ما باشید با نقدهای این دو فیلم در فردا شب . پیش بینی می کنم استرداد اثر قابل قبولی است . و نکته مثبتش این است که فیلم با توجه به اینکه سفارشی است ولی فیلم خوبی در اومده است . و در مورد فرزند چهارم هم باید گفت این فیلم واقعیت های تلخ آفریقا و مردمانش را نشان می دهد . منتظر یادداشت من بعد از دیدار این دو فیلم باشید .

نو



:: برچسب‌ها: فیلم استرداد ,
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
سه شنبه 1 اسفند 1391 ساعت 20:42 | بازدید : 328 | نوشته ‌شده به دست علی داودی راد | ( نظرات )

 

پوران درخشنده: اصلاحات "هیس! دخترها فریاد نمی زنند" را انجام نمی دهم / تغییر پایان فیلم به ضرر جامعه است

:: 15 دی 1391  ::

 

طناز طباطبایی و مریلا زارعی در نمایی از فیلم "هیس! دخترها فریاد نمی زنند"

 

سی نت: شنیده ها حاکی از آن است که فیلم «هیس...دخترها فریاد نمی زنند» یکی از فیلم هایی است که از سوی دفتر جشنواره تقاضا برای اصلاح آن وجود داشته است.اما کارگردان فیلم این تغییرات را نمی پذیرد.

پوران درخشنده اعلام کرد: فکر می کنم اگر هیات صدور پروانه نمایش صحبت های من را گوش کنند این مساله حل خواهد شد بهرحال فیلم من در خصوص یک مساله اجتماعی و باورهای غلط از آن در جامعه است و نمی توانم آن را تغییر بدهم چرا که به ضرر جامعه خواهد بود.

وی افزود: من دو سال تحقیق کردم و وظیفه ام به عنوان یک کارگردان ساختن واقعیت های جامعه است ومن با هدف خدمت فیلم را ساخته ام و نمی توانم از کنارش به راحتی عبور کنم.
درخشنده افزود: قرار است برای صحبت در مورد اصلاحات جلسه ای داشته باشم ولی هنوز هیچ چیز مشخص نیست.

گفتنی است شهاب حسینی، مریلا زارعی، جمشید هاشم‌پور، طناز طباطبایی، فرهاد آییش، مائده طهماسبی، شیرین بینا، بابک حمیدیان، مجید مشیری، اسماعیل سلطانیان، هادی مرزبان، امیر دژاکام و مهدی ماهانی با حضور امیر آقایی، حضور افتخاری ستاره اسکندری و با معرفی نیما صفایی بازیگران این فیلم سینمایی هستند. "هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند" به بررسی مسائل دختران جوان می‌پردازد و ترس از آبرو را در این دوره سنی آسیب‌شناسی می‌‌کند. مرتضی پورصمدی فیلمبرداری این فیلم سینمایی را برعهده داشته است.

به گزارش سی نت برخی منابع از فیلم های "زندگی مشترک آقای محمودی و بانو" به کارگردانی سید روح ‌الله حجازی،" آينه شمعدون" ساخته بهرام بهراميان، " داستان عوضي" به كارگرداني فريدون جيراني و " آشغال هاي دوست داشتني" به كارگرداني محسن اميريوسفي به عنوان دیگر فیلم های مشکل دار جشنواره امسال یاد می کنند.

 

 



:: برچسب‌ها: هیس دخترها فریاد نمی‌زنند ,
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
سه شنبه 17 بهمن 1391 ساعت 17:53 | بازدید : 234 | نوشته ‌شده به دست علی داودی راد | ( نظرات )

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی سی و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر، در راستای احترام به مخاطبان محترم و رعایت نظم و انضباط در این دوره از برگزاری جشنواره فجر، جدول نمایش مردمی فیلم‌های این دوره از جشنواره در فاصله 10 روز مانده به آغاز جشنواره منتشر شد.خبرگزاری فارس: جدول نمایش مردمی فیلم‌های جشنواره فیلم فجر منتشر شد

در این جدول که با مراجعه به سامانه اینترنتیwww.fajrticket.ir و www.fajrticket.com قابل مشاهده است، مخاطبان محترم می‌توانند سینما و فیلم‌های مورد نظر خود را انتخاب و تهیه کنند.

روابط عمومی جشنواره بین‌المللی فیلم فجر با اعلام اینکه فروش بلیت‌ها به صورت سری 11 تایی است، خاطرنشان ساخت: سری بلیت 11 تایی بخش سودای سیمرغ و نگاه نو 55 هزار تومان و سری بلیت سینما حقیقت و جشنواره جشنواره ها، مسابقه بین‌الملل( جام جهان نما)، نمایش‌های ویژه، سینمای سعادت و چشم انداز سینمای چین و لهستان 33 هزار تومان است.

همچنین سری11 تایی بلیت بخش فیلم‌های سه بعدی 90 هزار تومان است و در صورت خرید بلیت از طریق گیشه سینماها در ایام برگزاری جشنواره هر قطعه بلیت 10 هزار تومان است.

پیش خرید بلیت‌های جشنواره طی روزهای اول، دوم و سوم بهمن ماه صورت می‌گیرد و بعد از این تاریخ تمدید نمی‌شود همچنین تاریخ تحویل بلیت‌‌های پیش‌خرید شده روزهای چهارشنبه (4 بهمن) و پنج‌شنبه (5 بهمن) است.

سازمان‌ها و نهادها با در دست داشتن نامه تایید شده توسط دبیر جشنواره، روزهای شنبه (7 بهمن) و یکشنبه (8 بهمن) می‌توانند به محل فروش بلیت واقع در پردیس سینمایی ملت مراجعه کنند.

سینماها و پردیس‌های سینمایی آزادی، اریکه ایرانیان، استقلال، جوان، شکوفه، فرهنگ، فلسطین، ملت، تماشا، راگا، ماندانا و ایوان شمس در ایام برگزاری سی و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر، فیلم‌های جشنواره را در بخش‌ها سینمای جهان، سینمای ایران، سینما حقیقت و بخش ویژه فیلم‌های سه‌بعدی به نمایش می‌گذارند.



:: برچسب‌ها: فيلم‌هاي جشنواره فجر ,
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
سه شنبه 17 بهمن 1391 ساعت 17:45 | بازدید : 650 | نوشته ‌شده به دست علی داودی راد | ( نظرات )

کارگردان: محمد زرین دست
بازيگران: بازیگران ایرانی: امین حیایی، سروش گودرزی، نیلوفر خوش خلق، آهو خردمند و هوشنگ توکلی
بازیگران خارجی: اورتسز ماتاسینا، جو استوز، شلبی لی، فرانسیس یوان، کتیلین مک لین

- خلاصه داستان فيلم:

منصور ایزدی که به دلیل بی‌مهری پدر سال‌ها از برادر کوچک‌تر خود امیر که در آمریکا اقامت دارد بی‌خبر است با ارسال دعوت نامه‌ای از سوی امیر راهی آمریکا می‌شود تا هم دیدار‌ها تازه گردیده و هم بتواند با برگرداندن امیر به ایران ریشه اختلافات خانوادگی را از بین ببرد. اما در‌‌ همان بدو ورود به آمریکا با بزرگ‌ترین تراژدی زندگی‌اش که مرگ برادر است مواجه می‌شود. منصور در راه فهم علت مرگ برادر با یک تصادف ساختگی مواجه شده و با باند مواد مخدر مخوفی رو برو می‌شود و...

___________________________________________________________________________________

- حاشيه نگاري کافه سينما از فيلم:

- محمد زرین‌دست برادر علیرضا زرین‌دست فیلم‌بردار با سابقه سینمای ایران است که «قفس طلایی» دهمین تجربه کارگردانی وی محسوب می‌شود. زرین‌دست از میانه‌های دهه ۵۰ به آمریکا مهاجرت کرده بود و در آنجا با نام تونی زرین‌دست مشغول فیلمسازی شده بود که با بازگشت به ایران فیلم سینمایی سرگیجه را در سال ۸۵ کارگردانی کرد. «قفس طلایی» دومین ساخته این فیلمساز بعد از حضور مجدد وی در ایران محسوب می‌شود.

- علي مزيناني تهيه كننده فيلم سابقه ساخت چند فيلم پرفروش را در كارنامه دارد. عقاب ها، خواستگاري و دنيا از جمله اين فيلم ها هستند.

- محصول مشترك ايران و آمريكاست و لوكيشن هاي فراواني در آمريكا دارد. چند بازيگر آمريكايي هم در آن ايفاي نقش كرده اند از مهم ترين آنها مي توان به اورتسز ماتاسینا بازيگر ماسك اشاره كرد.

http://www.caffecinema.com/images/stories/sh/ghafas//DSC_0175.JPGhttp://www.caffecinema.com/images/stories/sh/ghafas//IMG_0198.jpg



:: برچسب‌ها: فیلم قفس طلایی ,
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
شنبه 14 بهمن 1391 ساعت 20:6 | بازدید : 688 | نوشته ‌شده به دست علی داودی راد | ( نظرات )

کافه سینما- خبر تولید مجموعهی تازهی مهران مدیری، با اعتراض علاقهمندانی که از ناتمام ماندن قهوهی تلخ، گلایهمندند، در کافه سینما، همراه شده است (این جا) و (این جا)؛ سینمادوستانی که معتقدند نتیجه خرید چندین سی دی قهوه تلخ، و اعتماد به سازندگاناش، با ناتمام ماندن مجموعه به باد رفته است. به هر حال این اخبار تازهای است از مجموعهای ویلای من. مجموعهای که قرار است تولید آن به کارگردانی و تهیه کنندگی مهران مدیری به تازگی آغاز شده است.
«ويلاي من» عنوان جديدترين مجموعه نمايش خانگي مهران مديري است که به همراه کارگرداني و بازيگري، در غياب برادران آقاگليان بهعنوان تهيهکنندگان آثار قبلياش، تهيهکنندگي آن را هم خود برعهده گرفتهاست. به گزارش خبرنگار مهر، «قهوه تلخ» عنوان کار قبلي مهران مديري، کارگردان طنز شناخته شده سينما و تلويزيون است که مدتي پيش پخش آن در شبکه نمايش خانگي بدون ارائه قسمتهاي پاياني متوقف شد. تهيهکنندگي اين پروژه برعهده برداران آقاگليان بود که تاکنون درباره دلايل نيمهکاره ماندن اين پروژه سکوت کردهاند. سکوتي که زماني قابل تأمل ميشود که بدانيم براساس شنيدهها مهران مديري بهعنوان کارگردان، سکانس پاياني «قهوه تلخ» را هم تصويربرداري و حتي براي پخش آماده کرده و در اختيار تهيهکنندگان قرار دادهاست. چندي پيش سعيد رجبي فروتن در مقام مدير سابق دفتر همکاريهاي سمعي و بصري و نمايش خانگي وزارت ارشاد درباره مشکلات پيش آمده براي پخش اين مجموعه عنوان کرده بود: قطعا براي ساخت مجموعه جديد توسط تهيهکنندگان «قهوه تلخ» با آنها برخورد خواهد شد. با اين وجود مهران مديري ميتوانست کار جديد خود را در شبکه خانگي بدون هيچ مشکلي آغاز کند. «ويلاي من» عنوان مجموعه تازه اين کارگردان و بازيگر طنز سينما و تلويزيون است که اينبار شخصا تهيهکنندگي آن را برعهده گرفتهاست تا خود پاسخگوي کليه فرازوفرودهاي احتمالي آن باشد. اين در حالي است که پيش از اين برخي رسانهها شرکت گلرنگ را بهعنوان تهيهکننده اين مجموعه معرفي کرده بودند. «ويلاي من» هم اکنون در مرحله نگارش فيلمنامه و پيش توليد قرار دارد و به زودي مقابل دوربين خواهد رفت.


 




داستان «ويلاي من» درباره پيرمردي 90 ساله و پولدار است که قرار است بهزودي فوت کند. وي هشت فرزند دارد و فرزندانش که تعدادي از آنها در خارج از کشور حضور دارند، ميخواهند به نوعي بر سر پيرمرد کلاه بگذارند و سرمايه او را بالا بکشند. در اين ميان يکي از فرزندان که در ايران کارمند بانک است و پسر خوب خانواده به شمار ميرود با ديگر خواهران و برادران همراه نميشود و حتي پدر را هم در اين راه کمک ميکند. از بازيگران اين مجموعه ميتوان به همراهان قبلي مديري مانند سيامک انصاري، هادي کاظمي، برزو ارجمند، اليکا عبدالرزاقي و رضا نيکخواه اشاره کرد. چهرههاي تازهاي چون اميرکاوه آهنينجان و آتنه فقيه نصيري نيز در اين مجموعه به عنوان بازيگر حضور خواهند داشت. مهران مديري خود نيز از بازيگران «ويلاي من» خواهد بود. هم اکنون خشايار الوند و اميرمهدي ژوله که پيش از اين نگارش «قهوه تلخ» را هم برعهده داشتند، مشغول نگارش فيلمنامه «ويلاي من» هستند. پخش اين مجموعه نيز که قرار است همزمان با تصويربرداري وارد بازار شود، توسط شرکت پخش گلرنگ انجام ميشود. برخي گمانهزنيها حاکي از اين بود که مجموعه «ويلاي من» با سريال 50 قسمتياي که قرار بود مهران مديري با موضوع اصلاح الگوي مصرف براي شبکه سوم سيما بسازد، ارتباط دارد و حتي ممکن است همان سريال در قالب شبکه خانگي توليد شود اما اين موضوع توسط يکي از اعضاي گروه «ويلاي من» تکذيب شد و وي تاکيد کرد اين سريال هيچ ارتباطي با آن مجموعه تلويزيوني ندارد.
مجموعههاي تلويزيوني «پاورچين»، «نقطهچين»، «باغ مظفر»، «شبهاي برره» و «قهوهتلخ» از مهمترين همکاريهاي مشترک مهران مديري با برادران آقاگليان تا به امروز بودهاست.
هم اکنون فصل سوم «قلب يخي» با بازي مهران مديري و کارگرداني سامان مقدم در شبکه خانگي ارائه شدهاست.



:: برچسب‌ها: سریال ویلای من ,
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
شنبه 14 بهمن 1391 ساعت 20:1 | بازدید : 377 | نوشته ‌شده به دست علی داودی راد | ( نظرات )

این کارگردان بر آسیب‌هایی که کودک امروز را تهدید می‌کند تاکید کرد و گفت: کودک امروز درگیر یک موج مخرب از سوی بازی های رایانه‌ای و هم‌چنین دنیای دیجیتال است. کودک در روزگار معاصر ما نمی‌تواند مانند کودکان دوران پیش، زندگی سرشار از هیجانی داشته باشد، با والدین خود ارتباطی مستمر داشته باشد و با آن ها به راحتی سخن بگوید.

او اضافه کرد که کودکان ما با والدین خود حتی صحبت هم نمی‌کنند. وقتی با آن‌ها روبرو می‌شوی هیچ هیجانی ندارند و این آسیب همیشه برای من ناراحت کننده  بوده است.
او ضمن اشاره به این موضوع که کودک و مسائلی که در روان او اتفاق می‌افتد دغدغه من است؛ گفت: همه نقدهایی که بر فیلم گرفته می‌شود را پذیرا هستم. چراکه به درستی بر این موضوع واقفم که یک جوان تازه کار نمی‌تواند یک کار حرفه‌ای و بسیار  موفق و بدون عیب تولید کند و برای بهبود کارهای بعدی اش نیازمند نقد های بی غرض است.
این هنرمند در ادامه به نقدهای مخاطبان فیلمش پاسخ داد. یکی از مخاطبان نقدی را درباره عدم قابلیت فیلمش برای اکران سینمایی به فیلم او وارد دانست و این کارگردان در پاسخ گفت: بسیاری از فیلم های جشنواره با توجه به تعریف دشواری که برای آن بیان می‌شود؛ قابلیت سینمایی ندارند.
او در پاسخ به یک مخاطب دیگر که عنوان کرد یکی از خانواده‌هایی که در فیلم بازی می‌کردند در صورت حذف از فیلم هیچ خللی به فیلم نامه وارد نمی‌کردند و علی صادقی تنها قرار بوده که فروش فیلم را تضمین کند؛ گفت: در واقع برای نشان دادن بیماری سینا این خانواده در فیلم نقش گرفتند و من این نقد را قبول دارم.

منبع : جشنواره ی فیلم کودک و نوجوان



:: برچسب‌ها: فیلم «آدم آهنی» ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
سه شنبه 3 بهمن 1391 ساعت 18:30 | بازدید : 334 | نوشته ‌شده به دست علی داودی راد | ( نظرات )

به گزارش خبرنگار سینمایی فارس، شب گذشته بازی «حمید فرخ نژاد» در فیلم سینمایی «بشارت به یک شهروند هزاره سوم» به کارگردانی هادی کریمی به پایان رسید.

 

بنابراین گزارش، نقش آفرینی «هنگامه قاضیانی» در این فیلم ادامه دارد و فیلمبرداری به روزهای پایانی نزدیک می‌شود. 

 

فیلمبرداری فیلم سینمایی «بشارت به یک شهروند هزاره سوم» به کارگردانی محمدهادی کریمی و تهیه کنندگی علی لدنی در تهران ادامه دارد، این فیلم برای حضور در سی و یکمین جشنواره فیلم فجر آماده می‌شود.

حمید فرخ‌نژاد،هنگامه قاضیانی،نیکی کریمی، مهدی احمدی،بیتا فرهی،امیر حسین آرمان،خاطره اسدی، ساعد سهیلی،الناز بهمن‌زاده، شهرزاد کمال‌زاده، احمد ساعتچیان، فرخ نعمتی و ساعد سهیلی در این فیلم به ایفای نقش پرداخته‌اند.

سایر عوامل عبارتند از:

نویسنده و کارگردان:محمد هادی کریمی / مدیر فیلمبرداری:ابراهیم غفوری / صدابردار:عباس رستگارپور / عکاس:حبیب مجیدی / تدوین: یلدا جبلی / موسیقی: فردین خلعتبری.

 به گزارش فارس، فیلم سینمای «بشارت به یک شهروند هزاره سوم» داستانی اجتماعی دارد که به مسائل و مشکلاتی که در جامعه وجود دارد، می‌پردازد.

محمدهادی کریمی متولد 1351 تهران، فارغ التحصیل پزشکی است. وی فعالیت هنری را سال 1376 با نگارش فیلم «ساغر» به کارگردانی سیروس الوند آغاز کرد. از دیگر فعالیت‌های وی می‌توان به مدیر مسئولی و صاحب امتیازی نشریات «تصویر روز» و سینما جهان» اشاره کرد.

«برف روی شیروانی داغ»، «امشب شب مهتابه» و «غیرمنتظره» سه فیلمی است که در کارنامه کارگردانی محمد هادی کریمی به ثبت رسیده است.

«بشارت به یک شهروند هزاره سوم» چهارمین فیلم محمدهادی کریمی در مقام کارگردان و هجدهمین فیلمنامه اوست که فیلمبرداری آن از اول آذرماه به مدیریت ابراهیم غفوری در تهران آغاز شده است.



:: برچسب‌ها: فیلم سینمایی «بشارت به یک شهروند هزاره سوم» ,
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
سه شنبه 3 بهمن 1391 ساعت 18:20 | بازدید : 390 | نوشته ‌شده به دست علی داودی راد | ( نظرات )

مسئول پیش‌فروش بلیت‌های جشنواره فیلم فجر خاطرنشان ساخت: حداکثر خرید اینترنتی هر متقاضی برای مسابقه سینمای ایران دو سری و سایر بخش‌ها سه سری است و مجموعا هر متقاضی می‌تواند تا سقف پنج سری شامل ۲ سری مسابقه سینمای ایران و ۳ سری برای سایر بخش‌های جشنواره بلیت خرید کند.

پیش‌فروش اینترنتی بلیت‌های سی‌امین جشنواره فیلم فجر از سه‌شنبه ۲۷ دی‌ماه آغاز خواهد شد.

«سیمون سیمونیان» مسئول پیش‌فروش بلیت‌های سی‌امین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر با اعلام این خبر افزود: پیش‌فروش اینترنتی بلیت‌های جشنواره از سه‌شنبه ۲۷ دی‌ماه آغاز می‌شود و به مدت سه روز ادامه می‌یابد. قیمت هر سری ده‌تایی بلیت مسابقه سینمای ایران، مسابقه فیلم‌های اول و آیینه سینمای ایران ۴۰ هزار تومان خواهد بود. همچنین قیمت بلیت بخش مسابقه سینمای بین‌الملل ۳۰ هزار تومان است و سایر بخش های خارجی شامل جشنواره جشنواره‌ها، جلوه‌گاه شرق، سینمای سعادت و مرور سینمای بین‌الملل ۲۰ هزار تومان خواهد بود.

وی ادامه داد: علاوه بر مسابقه سینمای ایران، فیلم‌های بخش‌های «نگاه نو» (فیلمسازان اول) و «آینه سینمای ایران» (خارج ازمسابقه)، سینمای حقیقت (فیلم‌های مستند بلند)، بخش بین‌الملل شامل «جام جهان‌نما» (مسابقه بین‌الملل)، «جلوه‌‌گاه شرق» (مسابقه سینمای آسیا)، «سینمای سعادت» (کشورهای جهان اسلام) و «جشنواره جشنواره‌ها» نیز به صورت اینترنتی به فروش خواهد رسید.

به گفته وی، پیش‌فروش بلیت‌ها به مانند سالیان قبل از طریق وب‌سایت‌های www.fajrticket.ir و www.fajrticket.com صورت خواهد گرفت. مخاطبان پس از خرید، برای دریافت بلیت‌های خود در تاریخ‌های ۲۹ و ۳۰ دی‌ماه و اول بهمن‌ماه با در دست داشتن کد رهگیری و کارت شناسایی معتبر به پردیس سینمایی ملت (تهران، خیابان ولیعصر، بزرگراه نیایش، مقابل بزرگراه کردستان) مراجعه نمایند.

مسئول پیش‌فروش بلیت‌های جشنواره فیلم فجر خاطرنشان ساخت: حداکثر خرید اینترنتی هر متقاضی برای مسابقه سینمای ایران دو سری و سایر بخش‌ها سه سری است و مجموعا هر متقاضی می‌تواند تا سقف پنج سری شامل ۲ سری مسابقه سینمای ایران و ۳ سری برای سایر بخش‌های جشنواره بلیت خرید کند.

سیمونیان گفت: ضمنا ستاد برگزاری جشنواه فیلم فجر برای دانشجویان با ارائه کارت دانشجویی معتبر ۲۰ درصد تخفیف در نظر گرفته است.



:: برچسب‌ها: جشنواره فجر ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
سه شنبه 3 بهمن 1391 ساعت 18:12 | بازدید : 639 | نوشته ‌شده به دست علی داودی راد | ( نظرات )

ه گزارش پایگاه خبری صراط ؛ شامگاه گذشته دوشنبه 2 بهمن‌ماه فیلم "رسوایی" تازه‌ترین اثر مسعود ده‌نمکی برای چهره‌های سیاسی و مسئولان کشوری و لشکری و برخی از فیلمسازان و اهالی رسانه نمایش داده شد.     در این مراسم، که اکران خصوصی فیلم پیش از جشنواره فیلم فجر محسوب می‌شد چهره‌هایی چون ابراهیم حاتمی‌کیا، غلامعلی حداد عادل، علی مطهری، الیاس نادران، محسن رضایی، حجت‌الاسلام حمید رسایی، محمد علی رامین، حجت‌الاسلام تقوی، سردار رادان، سردار ربانی، وحید جلیلی و تعدادی از بازیگران فیلم و اهالی رسانه حضور داشتند.     در این فیلم اکبر عبدی برای اولین‌بار در نقش یک روحانی جلوی دوربین رفته و تاکنون خلاصه داستان مشخصی از این فیلم منتشر نشده است، اما داستان فیلم "رسوایی" درباره یک روحانی است و حاشیه‌هایی که برای او و یک دختر پیش می‌آید.   از همین رو موضوع فیلم جدید ده‌نمکی حساسیت‌هایی را دربر دارد و اکران فیلم برای چهره‌های سیاسی، شخصیت های مختلف در حوزه های متفاوت فرهنگی ، اجتماعی و برخی از روحانیان بهاین منظور بوده که واکنش آنها را درباره فیلم کسب کنند.   در نشست دیشب فیلم با نظرات موافق و مخالف زیادی رو به رو شد.     مسعود ده‌نمکی در توصیف فیلم" رسوایی" در بخشی از صحبت‌های خود اشاره کرد که کارگردان نباید فیلم‌اش را توصیف کند و اگر توضیحات فیلمساز برای تبیین اثر لازم باشد نشان از ضعف کار دارد.   این کارگردان همچنین تاکید کرد که باید بتوانیم با جرات درباره روحانیت فیلم بسازیم.
 



:: برچسب‌ها: فیلم رسوایی ده‌نمکی ,
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
سه شنبه 3 بهمن 1391 ساعت 17:55 | بازدید : 390 | نوشته ‌شده به دست علی داودی راد | ( نظرات )

فیلم " آینه شمعدون " هم بالاخره رفع توقیف شد

فیلم
پایان جنجال و توقیف: ادامه‌‌ی "آینه شمعدون" جلوی دوربین می‌رود

مهدی عظیمی، سرپرست اداره نظارت و ارزشیابی  از تمدید مجوز پروانه ساخت و رفع توقیف 'آینه شمعدون'خبر داد. به گزارش کافه سینما به نقل از نسیم، 'پس از ارائه فیلمنامه بازنویسی شده توسط عوامل فیلم و تصحیح ایرادات آن، شورا، پروانه ساخت را معتبر اعلام کرد. این کار می‌تواند به فیلمبرداری خود ادامه دهد.

 


|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
سه شنبه 3 بهمن 1391 ساعت 17:54 | بازدید : 339 | نوشته ‌شده به دست علی داودی راد | ( نظرات )

برف روی کاج ها
سال ساخت 1389
کارگردان پیمان معادی
تهیه کننده سید جمال ساداتیان


نویسنده و کارگردان: پیمان معادی - مدیر فیلم برداری: محمود کلاری - طراح گریم: مهرداد میرکیانی - طراح صحنه و لباس:غزاله معتمد - صدابردار: ایرج شهزادی - دستیار اول کارگردان و برنامه ریز: علی تیموری - منشی صحنه: مرجان تاجیک - مدیر تدارکات:امیر نوروزی - عکاس: سید محمد حسین ساداتیان - بازیگران: مهناز افشار ، صابر ابر، ویشکا آسایش، حسین پاکدل، حسن معجونی ، آناهیتا افشار ، الهام کردا ، شیرین یزدان بخش ، زانیار خسروی



:: برچسب‌ها: فیلم "برف روی کاج ها" ,
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
سه شنبه 3 بهمن 1391 ساعت 17:53 | بازدید : 367 | نوشته ‌شده به دست علی داودی راد | ( نظرات )


تهیه کننده "سن پطرزبورگ" از کلید زدن بخش دوم این فیلم برای امسال در شهر سن پطرزبورگ و ایران خبر داد.

حمید اعتباریان در این ارتباط به خبرنگار مهر گفت:هم اکنون فیلمنامه بخش دوم این فیلم توسط پیمان قاسم خانی در حال نگارش است و با برنامه ریزیهای انجام شده اواخر اردیبهشت ماه به پایان می رسد. برای گرفتن پروانه ساخت به زودی اقدام می کنیم.

وی افزود: هنوز کارگردان بخش دوم "سن پطرزبورگ" را انتخاب نکردیم و بعید می دانم دوباره با بهروز افخمی همکاری کنم. البته ترکیب بازیگران قطعا مانند نسخه اولیه خواهد بود.  فیلمبرداری این بخش از فیلم در سن پطرزبورگ، ایران و به احتمال زیاد در ارمنستان انجام خواهد شد.

"سن پطرزبورگ" ساخته بهروز افخمی یک کمدی پرحادثه درباره رفاقت، عشق و بلوف است که فیلمنامه آن را پیمان و مهراب قاسمخانی نوشته‌اند. محسن تنابنده، پیمان قاسمخانی، شیلا خداداد، بهاره رهنما، اندیشه فولادوند، سروش صحت، امید روحانی، بابک برزویه و امین حیایی بازیگران فیلم هستند.

این فیلم پاییز سال 89 به اکران عمومی در آمد و با استقبال زیادی روبرو شد. همچنین نسخه این فیلم در شبکه نمایش خانگی نیز با فروش قابل قبولی در سال گذشته روبرو بود.



:: برچسب‌ها: آخرین خبرها از ساخت سن پترزبورگ 2 ,
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
سه شنبه 3 بهمن 1391 ساعت 17:49 | بازدید : 383 | نوشته ‌شده به دست علی داودی راد | ( نظرات )

انوی از ماه(۱۳۹۰) انیمیشن رئال

کارگردان :الهام قره خانی-امیرمهتاش مهدوی

 فیلمنامه : الهام قره‌خانی

تدوین:

تهیه کننده:مجید آقاگلیان و حمید آقاگلیان

بازیگران:محمدرضا گلزار، نیکی کریمی، ماهایا پطروسیان، جمشید مشایخی، فردوس کاویانی، رامبد جوان، فاطمه معتمدآریا و….

سایر عوامل سازنده:       

مدیر فیلمبرداری: فرشاد محمدی

 صدابردار: اسحاق خانزادی

 طراح گریم: جلال معیریان

طراح صحنه و لباس: بابک عابدی

 مدیر تولید: شادی احدی‌فر

مشاور کارگردان: اکبر عالمی

ژانر:کودک

آغاز فیلمبرداری:۲تیر ۱۳۹۰

وضعیت نمایش :اکران نشده

خلاصه داستان فیلم: داستان این انیمیشن درباره مردی است که به همراه همسر و فرزندش وارد دنیای خیالی می شوند و با اتفاقات باور نکردنی روبه رو می شوند.



:: برچسب‌ها: فیلم بانویی از ماه ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
سه شنبه 3 بهمن 1391 ساعت 17:48 | بازدید : 336 | نوشته ‌شده به دست علی داودی راد | ( نظرات )

فیلم "دهلیز" با بازی متفاوت رضا عطاران

گزارش تصویری: فیلم دهلیز با بازی متفاوت رضا عطاران
رضا عطاران یكی از متفاوت ترین نقش هایش را در این فیلم بازی كرده.عطاران در این فیلم بر خلاف فیلم های پیشین اش در یك نقش غیركمدی ظاهر شده و...

فیلمبرداری فیلم دهلیز بهروز شعیبی در حالی به پایان رسید كه شنیده می شود رضا عطاران یكی از متفاوت ترین نقش هایش را در این فیلم بازی كرده.عطاران در این فیلم بر خلاف فیلم های پیشین اش در یك نقش غیركمدی ظاهر شده.

گروه تولید فیلم دهلیز طی روزهای گذشته مشغول فیلمبرداری پلان های جامانده و گذری «دهلیز» بودند که با پایان آن این روزها صداگذاری فیلم توسط علیرضا علویان انجام می شود. پیش از این بخش اعظم تدوین فیلم توسط حمید رضا قربانی انجام شده و بهزاد عبدی آهنگسازی «دهلیز» را آغاز کرده بود.

ساخت موسیقی فیلم رو به اتمام است تا بزودی نسخه کامل این فیلم در اختیار دفتر جشنواره قرار بگیرد. تازه ترین ساخته بهروز شعیبی به تهیه کنندگی محمود رضوی در دو بخش مسابقه سینمای ایران و مسابقه فیلم های اول جشنواره سی و یکم پذیرفته شده است.

دهلیز  با بازی رضا عطاران و هانیه توسلی داستان زنی به نام شیواست.او سرپرست خانوار است و با تلاش و كوشش سعی كرده زندگی خوب و آبرومندی برای خود و تنها پسرش فراهم كند. با رسیدن نامه ای زندگی آنها دچار تحول می‌شود و در مسیری جدید قرار می‌گیرد.







عوامل اصلی این پروژه عبارتند از:
کارگردان :بهروز شعیبی، نویسنده: علی اصغری(كارگاه قلم) بر اساس طرحی از بهروز شعیبی، مدیر فیلمبرداری: مهدی جعفری، صدابردار: وحید مقدسی، طراح صحنه و لباس: بابك كریمی طاری، طراح گریم: زهرا كمالی، فاطمه كمالی، مجری طرح:مرتضی متولی، تدوین: حمید رضا قربانی، صداگذاری و میکس: علیرضا علویان، موسیقی: بهزاد عبدی، مدیرتولید: مجتبی امینی، برنامه ریز: روزبه سجادی حسینی، دستیار اول كارگردان:علی جودی، مدیر تداركات: حمید پرهیز، عكاس: اسماعیل حاتمی‌كیا، منشی صحنه: حمیرا نعمت ا...، تیتراژ و جلوه های ویژه: محراب مشهدبان، دستیار دوم كارگردان: امین خنكال، دستیار برنامه‌ریزی: ساناز سرمدی، بازیگردان: علی سرابی، بازیگران: رضاعطاران، هانیه توسلی، شاهرخ فروتنیان، سعید چنگیزیان، مسعود میر طاهری، محمدرضا شیرخانلو ، با حضور نگار عابدی و افسانه چهره آزاد ، تهیه‌كننده: محمود رضوی- محصول سیمای مهراندیش
 



:: برچسب‌ها: فیلم "دهلیز" با بازی متفاوت رضا عطاران ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
سه شنبه 3 بهمن 1391 ساعت 17:46 | بازدید : 341 | نوشته ‌شده به دست علی داودی راد | ( نظرات )


تصویری از حامد بهداد و رضا عطاران در «چه خوبه که برگشتی»

تصویری از حامد بهداد و رضا عطاران در «چه خوبه که برگشتی»

dsc 0050 copy تصویری از حامد بهداد و رضا عطاران در «چه خوبه که برگشتی»

 

محمدرضا دلپاک طراحی صدای «چه خوبه که برگشتی» تازه‌ترین اثر داریوش مهرجویی را آغاز کرد.

همزمان با صداگذاری، امیر سحرخیز در حال به پایان بردن جلوه‌های بصری فیلم است تا فیلم برای نمایش در سی و ‌یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر آماده شود.

«چه خوبه که برگشتی» همچون «مهمان مامان» و «اجاره‌نشین‌ها» ساخته‌های قبلی داریوش مهرجویی مضمون کمدی دارد و نسخه اولیه آن دوم دی به دفتر جشنواره ارائه شده است.

image634925461380137950 تصویری از حامد بهداد و رضا عطاران در «چه خوبه که برگشتی»

حامد بهداد و رضا عطاران در نمایی از فیلم سینمایی «چه خوبه که برگشتی»

فیلمبرداری «چه خوبه که برگشتی» 20 آبان در تهران آغاز و پس از سی و یک جلسه فیلمبرداری 24 آذر در محمودآباد شمال به پایان رسید.

خلاصه داستان: فرزاد جراح دندانپزشک پس از سال‌ها به ایران می‌آید تا دور از مسائل آشفته زندگی‌اش نفسی تازه کند. ولی ورود او هم زمان است با پدیدار شدن یک شی مرموز شبه فضایی و خانم دکتر یاسمین و سنگ‌های جادویی‌اش که رفاقت دیرینه فرزاد و کامبیز را که سال‌هاست در همسایگی هم در کنار دریا زندگی می‌کنند به جدالی بیهوده می‌کشاند.

بازیگران فیلم «چه خوبه که برگشتی» عبارتند از حامد بهداد، مهناز افشار، رضا عطاران، همایون ارشادی، علیرضا جعفری، علی اصغر طبسی، راضیه فرجی، محمد کارت، محسن بشیر، عرشیا توفیقی، اکبر نیری، محمد ثانی، قربان خدادوست و… با حضور رویا تیموریان و حسن پورشیرازی



:: برچسب‌ها: تصویری از حامد بهداد و رضا عطاران در «چه خوبه که برگشتی» ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
سه شنبه 3 بهمن 1391 ساعت 17:44 | بازدید : 465 | نوشته ‌شده به دست علی داودی راد | ( نظرات )

فیلم بی‌خود و بی‌جهت

فیلم بی‌خود و بی‌جهت

« بی‌خود و بی‌جهت » به نویسندگی، کارگردانی و تهیه‌کنندگی عبدالرضا کاهانی، داستان مشکل دو زوج است که باید وسایل خانه خود را جا به جا کنند تا آماده مراسم عروسی یکی از این دو زوج شوند. داستان فیلم در زمانی معادل 80 دقیقه، در روز و یک لوکیشن می گذرد.

رضا عطاران، پانته آ بهرام، نگار جواهریان و احمد مهران فر بازیگران اصلی فیلم سینمایی «بی خود و بی جهت» هستند.

« بی‌خود و بی‌جهت » که در سی‌امین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد، برای اکران عمومی با اصلاحاتی روبرو شده بود، که بعد از اعمال ممیزی‌ها توسط عبدالرضا کاهانی و بازبينی فیلم، شورای نظارت و ارزشیابی پروانه نمایش آنرا را صادر کرد.

همچنین فیلم «بی‌خود و بی‌جهت» یکی از شش فیلم تحریمی و لیست سیاه حوزه هنری است که این نهاد از اکران آن در سینماهای تحت اختیار خود خودداری می کند.

Cinemanegar%20Photo %20Bikhod%20Va%20Bijahat%20Movie%20Poster%2001 فیلم بی‌خود و بی‌جهت



:: برچسب‌ها: فیلم بی‌خود و بی‌جهت ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
آخرین عناوین مطالب

تعداد صفحات : 5
صفحه قبل 1 2 3 4 5 صفحه بعد